Inspiratie boeken

Ik hou ervan om met regelmaat een interessant boek te lezen.
De boeken die je op deze pagina vindt kan ik je echt aanraden om eens te bekijken. Ze hebben mij waardevolle inzichten gegeven om meer uit mijn ondernemerschap te halen.

boek-Profit-First

Profit First

Zelf ben ik 3 jaar lang Profit First professional geweest. Profit First werkt volgens het potjes principe. Je omzet komt binnen op één rekening en twee keer per maand verdeel je dit over meerdere rekeningen zoals winst, salaris, belasting en kosten. Het geeft op een super eenvoudige manier inzicht in je financiën. Wil je zelf met Profit First aan de slag en dit ‘potjes principe’ systeem binnen jouw bedrijf implementeren? Dan is het boek Profit First een aanrader om eens te lezen. Alle stappen voor een financieel gezond bedrijf worden in dit boek duidelijk uitgelegd.

boek-Winstgevende-plannen

Winstgevende plannen

Elk jaar maak ik in november een winstgevend plan voor het komende jaar. Hierdoor krijg ik een goed beeld om te zien of mijn plannen haalbaar en winstgevend zijn. In het boek “Winstgevende Plannen” maak je stap voor stap je eigen winstgevend plan. Echt een aanrader, zodat je elk jaar jouw bedrijf naar een next-level tilt.

boek-Think-and-grow-rich

Think and grow rich

Dit boek is echt een cadeau voor je mindset. Als ondernemer is het namelijk super belangrijk om ook te werken aan je mindset. Geloof jij namelijk 100% in je dromen en doelen, dan ga je die ook veel gemakkelijker behalen. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, en vooral de formule voor een succesvol leven. Echt een aanrader!

boek-Grip-Het-geheim-van-slim-werken

Grip. Het geheim van slim werken

Als je mij al even kent, dan weet je dat ik van de slimme systemen en tools ben die je leven als ondernemer een stuk gemakkelijker kunnen maken. Maar niet alleen tools kunnen je meer tijd besparen en effectiever laten werken. Ook de manier waarop je te werk gaat bepaalt hoeveel jij in één dag gedaan krijgt. Het boek Grip het geheim van slim werken van Rick Pastoor neemt je mee in de stappen die je kunt ondernemen om slimmer te werken en groter te denken. Vooral door je agenda, takenlijst en mailbox slimmer in te zetten.

boek-Blondjes-beleggen-beter

Blondjes beleggen beter

Sinds januari 2021 ben ik gestart met beleggen. Naast het volgen van een online cursus is “Blondjes beleggen beter” één van de boeken die ik gelezen heb. Super interessant! Wil je starten met beleggen maar heb je geen idee hoe en waar te starten? Dan raad ik je dit boek zeker aan!

boek-Winst

Winst.nl van Eelco de Boer

Dit boek van Eelco de Boer is echt een aanrader als je meer uit je marketing wilt halen en via het internet aan meer leads en klanten wilt komen. Het boek geeft je adviezen over hoe jij kunt zorgen voor meer bezoekers naar je website en hoe je meer geld kunt verdienen door de kracht van het internet slim te benutten. In het boek vind je ook veel casestudies van ondernemers met een uitleg hoe zij flink zijn gegroeid dankzij het internet. Echt een aanrader om jouw bedrijf verder te laten groeien.

boek-One-million-followers

One million followers

Het boek One Million folllowers van Brendan Kane is een aanrader om te lezen als je meer uit je Instagram en Facebook marketing wilt gaan halen. Hij legt precies uit hoe hij in 30 dagen aan 1 miljoen volgers is gekomen. En dan relevante volgers zonder deze te kopen. Dit alles heeft te maken met interessante content delen, de juiste strategieën implementeren, het inzetten van advertenties en het analyseren van data en hierop bijsturen. Hier legt hij je alles over uit. Erg interessant als je meer uit je content marketing wilt gaan halen.

boek-De-online-marketing-tornado

De Online Marketing Tornado

Wil je meer resultaat uit je marketing halen? En meer leren over onderwerpen, zoals: SEO (zoekmachine optimalisatie), neuromarketing technieken, copywriting technieken, het inzetten van fans en ambassadeurs, affiliate marketing, sales funnels, converterende landingspagina’s en méér? Dan is het boek de Online Marketing Tornado echt een aanrader om te lezen! Een compleet boek dat je echt gaat helpen om meer uit jouw marketing te halen en te zorgen voor meer verkopen en omzet!

Zet jouw stap naar een volledig geautomatiseerde professionele online academie.
Creëer meer omzet, voorkom tijdrovend uitzoekwerk en technische rompslomp.
Laat mij je helpen jouw droomacademie te bouwen!

Heb je nog een andere vraag? Mail mij gerust op kim@kimminten.nl.
Ik denk graag met je mee!