Ga je aan de slag met het maken van een online programma en heb je hiervoor verschillende video’s opgenomen? Dan wil je deze vast ook editen. Voor het editen van je video’s kun je iemand inhuren, of je kunt dit zelf gaan doen. Wil je het zelf gaan doen en geld besparen? Kijk dan eens naar de tool Movavi! In dit artikel lees je alles over deze tool.

Waar ik zelf veel mee werk, en waar ik erg tevreden over ben, is het videobewerkingsprogramma van Movavi. Dit is een gebruiksvriendelijke tool die geen dure investering vereist. Je uploadt simpelweg je gemaakte video’s die je vervolgens overzichtelijk in de tijdlijn ziet. Met Movavi kun je overgangen, filters, teksten en méér toevoegen. En het is ook nog eens super eenvoudig!

Movavi - afb1

De voordelen van Movavi

De software van Movavi kent vele voordelen. Een groot voordeel is dat je niet een abonnement hoeft aan te schaffen. Zo heb je voor een eenmalig bedrag van €30, €40 of €50 euro levenslang toegang tot de software. Daarnaast hoef je geen kennis te hebben van ingewikkelde programma’s. Het in elkaar zetten van je video’s gaat heel eenvoudig op de tijdlijn. Hieraan kun je allerlei overgangen, filters, titels en andere speciale effecten toevoegen om jouw video naar wens te maken.

Zo werkt het [stap-voor-stap-uitleg]

Heb je al je video’s voor je online programma opgenomen? Mooi, dan kun je aan de slag met het editen van je video’s.

Bedenk eerst welke video’s één geheel moeten vormen. Uploadt ze allemaal via bestanden toevoegen, je kunt ze later op de juiste volgorde zetten.

Na het importeren zie je jouw video in de tijdlijn weergegeven. Indien er geluid bij zit, zie je de geluidsbalk eronder. Boven de tijdlijn vind je verschillende knoppen. Naast het splitsen, roteren en bijsnijden van je video, kun je ook kleuren aanpassen, extra audio opnemen en heb je talloze extra opties zoals: je video versnellen of juist langzamer af laten spelen.

In onderstaande video leg ik je stap voor stap uit welke mogelijkheden Movavi allemaal biedt, zodat jij eenvoudig je video’s kunt gaan editen en dit binnen no-time hebt gedaan.

Deze video is gemaakt door Naomi Beusink van Beusink Marketing.

Waarom ik je Movavi aanraad

Ik kan je werken met de tool Movavi echt aanraden! Met deze tool heb je jouw video’s binnen no-time naar wens gemaakt. Daarnaast zit je niet aan een abonnement vast en betreft het slechts een eenmalige no-brainer investering. Scheelt je enorm in de kosten!

Je video’s hosten

Na het editen van je video’s wil je jouw video’s natuurlijk ook ergens hosten, om ze vervolgens aan je online academie toe te kunnen voegen. De tool die ik je hiervoor kan aanraden is Vimeo. Als je wilt kan ik dit stuk voor je uit handen nemen. Ik zet je video’s dan in Vimeo, stel alles goed voor je in en plaats ze daarna in je online leeromgeving. Wil je graag ontzorgd worden? Laten we dan even vrijblijvend kennismaken! Stuur me gerust een mail naar: kim@kimminten.nl