Zarayda Groenhart

“Kim is een zeer belangrijk onderdeel van TeamZarayda en mijn business. We werken al jaren samen en ik noem Kim vaak de Dennis Rodman van mijn bedrijf. Wat Dennis was voor het legendarische basketball team met Michael Jordan en Scottie Pippen was (kijk de geweldige Netflixserie: The Last Dance, als je niet weet waar ik het over heb), is Kim voor ons team. Ogenschijnlijk op de achtergrond, is Kim die onmisbare kracht die ons als team sterk, flexibel en zeer succesvol maakt.”

Simone Levie

“Ik werk al jaren Kim Minten. Kim is een van de beste VA’s die ik ken. En ze is veel meer dan dat. Kim is scherp ze denkt strategisch mee en ze komt zelf met de beste oplossingen. Kim is iemand die je vol vertrouwen het werk kan geven. Ik laat graag los en bij Kim weet ik dat ze het snel doet, nauwkeurig en dat ze met het beste komt. Ik vind haar het beste als het gaat om technisch vlak. Dus vraag haar om een ingewikkelde funnel te bouwen incl. diverse features of om je online academie te laten inrichten. Ook projecten als werken met andere software systemen zoals een nieuw CRM systeem of het implementeren van een andere tool. Kim is heel pragmatisch en praktisch ingesteld. Ze zoekt en pluist de mogelijkheden voor je uit. En ze komt met de beste oplossing. Ik raad Kim vaak bij klanten aan als zij echt next level willen gaan ondernemen wat meer vraagt dan een simpele funnel van 5 mails. Kim kan veel meer en doet veel meer.”

Nicole Offenberg

“Ik was wel nieuwsgierig of ik dingen aan de achterkant van mijn bedrijf makkelijker kon regelen en beter kon inrichten door een virtual assistent in te schakelen. Ook wilde ik mij graag meer gaan concentreren op de inhoud van mijn werk, in plaats van bezig te zijn met taken zoals mijn website bijhouden en andere werkzaamheden waar ik zelf niet echt voldoening uit haal. Als ondernemer ben ik heel erg gewend dingen zelf te doen en ik twijfelde een lange tijd of ik wel een virtual assistent in moest schakelen en of ik hier wel baat bij zou hebben. Daarnaast vond ik het idee om dingen uit handen te geven en los te laten ook lastig. Maar ik ben blij dat ik toch Kim heb ingeschakeld om mij op bepaalde gebieden te ontzorgen. Sinds 2014 werk ik samen met Kim en dit heeft mij veel rust gegeven. Een week nadat ik had besloten om met Kim samen te werken dacht ik: ‘had ik dit maar veel eerder gedaan!’ Het gaat om simpele taken die ik in principe zelf kan doen, maar ik ben blij dat ik ze aan Kim heb uitbesteed. Ik kan nu veel meer loslaten en me richten op de inhoud van mijn bedrijf en dat is het coachen van klanten en retreats geven. Kim houdt zich dan bezig met de achterkant van mijn bedrijf. Als ik op reis ga regelt ze bijvoorbeeld de mails, maar ook andere taken zoals de podcasts, video’s en technische werkzaamheden. Het is de investering dubbel en dwars waard! Kim werkt snel, gestructureerd en snapt meteen wat je bedoelt. Bepaalde taken waar ik een paar dagen over zou kunnen doen heeft Kim in 2 uur geregeld. Wat ik ook heel fijn vind aan de samenwerking met Kim is dat ze echt meedenkt over de groei van mijn bedrijf en mij adviseert hoe bepaalde taken het beste opgepakt kunnen worden. Ik vind het super fijn dat Kim mij op bepaalde gebieden ontzorgd, zodat ik mij kan blijven focussen op de dingen die ik met passie doe. Ik kan je werken met Kim echt aanraden!”

Richard de Leth

“In mei 2020 liep het werk op ons kantoor over. Er waren te veel losse eindjes. Sinds de samenwerking met Kim is er veel meer rust en flow op de werkvloer. Kim is een kameleon die op enorm veel vlakken in te zetten is en van toegevoegde waarde is. Het geeft intern rust om de essentiële zaken nog beter te doen, waardoor we als bedrijf harder hebben kunnen groeien. Verder is Kim betrouwbaar, en zijn er altijd korte lijntjes. Een aanrader!”

Marieke van de Weg

“Al tijden wilde ik een online academie gaan maken, maar ik stelde dit steeds uit. Waarom? Heel simpel. Ik zag enorm op tegen alle rompslomp en had geen idee hoe ik dat technisch zou moeten doen. Het leek me een enorm ingewikkelde klus. Ook had ik het idee dat het me klauwen met geld zou gaan kosten om het uit handen te geven. En wat bleek het fijn te zijn om met Kim Minten samen te werken. Samen hebben we een plan de campagne gemaakt. Zo wist ik precies welke stappen ik moest zetten om het juiste materiaal aan te leveren. Heerlijk om dat duidelijk te hebben. Kim bouwde in no-time een mooie academie die helemaal aansluit bij de look van mijn bedrijf Talenttour. Met Kim kan je makkelijk en snel schakelen. Ze is duidelijk in haar communicatie en helpt je overzicht te krijgen. Wat ik erg fijn vind is dat elke vraag die ik heb direct beantwoord wordt. Kim doet voor mij het onderhoud van de academie. Dat ontzorgt me ook op de lange termijn. En maakt het makkelijk om snel te schakelen als ik iets verandert wil hebben. Ik raad Kim van harte bij je aan.”

Stephanie Hak

“Ik kwam bij Kim terecht met de vraag of zij een online training voor mij wilde maken en wat de mogelijkheden waren. Kim heeft hier duidelijke uitleg over gegeven, zowel telefonisch als via de mail. Door haar expertise had ik vertrouwen in een samenwerking. Dit is mij heel goed bevallen. Kim wist werkelijk op al mijn vragen antwoord te geven. Daarnaast was zij snel bereikbaar en dacht met mij mee. Ik vond het de investering zeker waard want ik heb nu een online training staan waar ik trots op ben en wat achter de schermen technisch goed geregeld is. Ik raad Kim zeker aan wanneer iemand een online training wilt ontwikkelen maar geen tijd of kennis heeft van wat er allemaal bij komt kijken.”

Floor Daver

“Kim is fantastisch. Zo simpel is het gewoon. Ze doet wat ze afspreekt, ontzorgt, levert hoge kwaliteit, bewaakt structuur en regelt dingen snel. Voor iemand als ik die redelijk chaotisch is en ad hoc werkt, is het een verademing om Kim naast me te hebben staan in mijn business. Ik wil nooit meer anders.”

Leonie Backus

“Ik heb Kim ingeschakeld voor het inrichten van mijn online academie en het maken van de verschillende koppelingen tussen de systemen. De reden was dat ik vooral niet bezig wilde zijn met technisch ‘gedoe’, waar ik weinig affiniteit mee heb, maar me wilde richten op de inhoud. Voor Kim is dit aan de orde van de dag, dus ze had het snel voor mij gefikst. Ontzettend fijn, dat bespaarde mij weer een hoop tijd en uitzoekwerk. Kim werkt snel en efficiënt en is een fijn en behulpzaam persoon om mee samen te werken. Je kunt het werk gerust aan haar uitbesteden, dan komt het zeker wel in orde.”

Liliane van Lier

“Met 2 linkerhanden in de online e-world en dan toch een e-ondernemersavontuur aandurven? Dat is wat je met een gerust hart kunt aanvangen als je Kim naast je weet als rechterhand tech-skills en savy support bij de hele digitale achterkant En niet alleen dat, haar denk- en doorpakkracht is uitermate aangenaam werken en heeft voor ons absoluut betekent dat ons online product het daglicht heeft gezien. De geruststelling dat we Kim achter de hand weten ‘just in case’ maakt het mogelijk om over volgende stappen na te denken. Kim is een pro in haar vak!”

Marlies Dinjens

“Kim Minten heeft mij geholpen met het maken van mijn online schrijfprogramma ‘Schrijven voor je doelgroep zonder veel tijd kwijt te zijn’. Kim heeft veel technische kennis en is de ideale persoon om te benaderen wanneer je een online programma wil laten bouwen. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online programma maakte en daarom zocht ik iemand met technische skills op dit gebied. Kim is behulpzaam en vriendelijk en weet bijna overal het antwoord op. En weet ze het even niet, dan zoekt ze het voor je op. Kim neemt je veel werk en zorgen uit handen en de investering was het dubbel en dwars waard. Stop met zelf het wiel uitvinden en huur Kim in!”

Marrit van Exel

“Middels een aanbeveling kwam ik bij Kim terecht met de vraag of zij voor mij de Huddle-community wilde voorbereiden en inrichten. We hadden een telefonisch gesprek vooraf, om mijn vraag en behoefte goed scherp te krijgen. Zo kon Kim goed beoordelen of zij mij hierbij kon helpen en om een offerte op maat te maken. Het werken met Kim heb ik als zeer vakbekwaam en professioneel ervaren. Zij was helder en duidelijk in haar communicatie met puntsgewijze overzicht van actiepunten van wat zij nodig had om haar werk te doen en waar ik actie moest ondernemen. Kim heeft mij heel veel uitzoektijd en frustraties bespaard. Ik ben totaal niet technisch en het systeem is nu gebruiksklaar. Ik kan er direct mee aan de slag. Tijd is geld. Dus het is de investering zeker waard geweest. Kim is vriendelijk, daadkrachtig, voortvarend, meedenkend, professioneel en vakbekwaam. Voor ondernemers die ook een online training en/of community in Huddle willen zou ik zeggen: Ga naar Kim!”

Naomi Buesink

“Kim inschakelen voor mijn online academie is een van de beste keuzes geweest. Ze neemt zoveel werk uit handen en zorgt dat alles naar behoren werkt. Ook schakelt ze snel, is ze meedenkend en heeft ze echt verstand van het technisch goed koppelen van diverse systemen met je academie, zoals Zapier, Mollie, Plug & Pay en een e-mailsoftware zoals MailBlue. Ik kan je werken met Kim écht aanraden als je lekker ontzorgd wil worden en er zeker van wilt zijn dat alles werkt. Kim, dank voor al je werk en ik weet je zeker weer te vinden als ik weer hulp bij mijn online academie kan gebruiken!”

Patricia van Gerwen

“Kim werkt duidelijk en secuur en is de investering meer dan waard. Bedankt voor je hulp met mijn LMS.”

Zet jouw stap naar een volledig geautomatiseerde professionele online academie.
Creëer meer omzet, voorkom tijdrovend uitzoekwerk en technische rompslomp.
Laat mij je helpen jouw droomacademie te bouwen!

Heb je nog een andere vraag? Mail mij gerust op kim@kimminten.nl.
Ik denk graag met je mee!