jouw-academie-learndash

Je eigen online academie in LearnDash bouwen!

Je online academie in LearnDash:
Voor ondernemers die méér impact willen maken met online programma’s en overal ter wereld geld willen gaan verdienen!

Herken jij je in het volgende:

Je werkt momenteel op basis van uurtje-factuurtje en zit (bijna) helemaal vol qua opdrachten;

Je hebt grote ambities en wilt graag nog méér mensen gaan helpen met jouw expertise;

Je werkt enorm hard, weliswaar met veel passie, maar ervaart hierdoor weinig tot geen vrijheid in je bedrijf;

Je bent op zoek naar een manier om ‘slimmer’ te gaan ondernemen en verder op te schalen met jouw bedrijf.

Indien jij je in bovenstaande herkent is het aan te raden om

je kennis te gaan bundelen en in de vorm van een online programma te gaan verkopen

Op die manier kun je veel méér mensen met jouw expertise gaan helpen en meer impact gaan maken.
Ook heb je dan niet last van het ‘uurtje-factuurtje-plafond’ en kun je onbeperkt blijven opschalen met jouw bedrijf!

Je hebt een systeem nodig

Je hebt een systeem nodig om je online programma te kunnen gaan verkopen. Een systeem is nodig om je online academie draaiende te krijgen en te houden. Zodat mensen in een beveiligde omgeving kunnen inloggen en een factuur ontvangen als ze je online programma hebben aangekocht. Dit vergt alleen wel de nodige kennis om alles technisch goed op te zetten.

De mogelijkheden met LearnDash

Heb je een website in WordPress en wil je ook online programma’s gaan verkopen? Kijk dan eens naar LearnDash.
LearnDash is een systeem waarmee je een online academie kunt opzetten, ook wel een plug-in genoemd. Met deze plug-in kun jij je academie in WordPress bouwen. Een fijne plug-in die ten opzichte van andere systemen/plug-ins een stuk voordeliger is!

Ideaal als je net begint met het maken van een online programma en je website in WordPress hebt gebouwd of laten bouwen.

De voordelen & features van LearnDash

Je kunt oneindig veel cursussen kwijt in je leeromgeving;

Er is geen grens aan het aantal gebruikers voor je cursussen;

Je kunt toetsen en certificaten toevoegen;

Je kunt gebruik maken van een quiz;

Je kunt de voortgang van je cursisten tonen;

Je kunt de trainingen opbouwen met modules, hoofdstukken en paragrafen;

Je kunt jouw online academie designen in je eigen huisstijl, doordat je via WordPress werkt en je met je eigen thema kunt werken;

Integratie met boekhouding en e-mail tools mogelijk;

Content dagelijks, wekelijks of maandelijks geautomatiseerd laten vrijkomen (content dripping);

Als je thema van WordPress geschikt is voor je mobiel, dan is de cursus dat ook;

Werkt hetzelfde als nieuwe pagina’s en berichten aanmaken in WordPress;

Deelnemers hebben na betaling direct toegang tot de training;

Kost weinig tijd om te maken;

Eenmalige investering en daarna geen maandelijkse kosten (scheelt een hoop geld).

De nadelen van LearnDash

Extra plug-ins nodig bij integreren MailChimp of een andere mailautomationtool

Technisch redelijk complex en dus lastig om op te zetten

Heel veel nadelen kent het systeem niet. Het enige is dat het technisch wat lastiger is om het allemaal op te zetten. Maar ik ben er graag voor je om je te helpen! Jij kunt het technische gedeelte aan mij uit handen geven, zodat jij je kunt blijven focussen op de inhoud van je online training, de marketing en verkoop. Of je kunt mijn stappenplan met video’s volgen, zodat het opzetten van je online academie je een hoop uitzoekwerk scheelt en je er zeker van bent dat je academie straks werkt!

jouw-academie-susan-van-asten

Hoe kan ik je helpen?

Zoals hierboven ook gezegd, kun je het technische gedeelte helemaal aan mij uit handen geven. Ik zet dan technisch de online academie in LearnDash voor je op. Het enige waar jij je dan druk over hoeft te maken is de inhoud van je online programma, de marketing en verkoop.

Complete ontzorging
van A-Z

Vanaf € 1497,-

 • Ik ontzorg je volledig bij het opzetten van jouw online academie met LearnDash in WordPress.
 • Installatie LearnDash in WordPress.
 • WooCommerce: je webshop goed instellen via WordPress, zodat mensen je online programma kunnen aankopen.
 • Je online academie in jouw huisstijl opmaken.
 • Realisatie technische koppelingen: ik zorg dat alle technische koppelingen worden gemaakt met o.a. Mollie (betaalsysteem), plug-ins en een autoresponder zoals bijvoorbeeld een ActiveCampaign/MailBlue/MailChimp (zodat kopers straks automatisch een mailtje ontvangen).
 • Klaarzetten van de content: jij levert alle video’s van je online programma aan, ik zorg ervoor dat alles in je online academie wordt gezet.

Ontzorging
(alleen technische koppelingen)

Vanaf € 797,-

 • Ik help je deels met het realiseren van je online academie. Zo plaats jij alle content er zelf in, maar help ik je wel met alle technische koppelingen.
 • Installatie LearnDash in WordPress.
  WooCommerce: je webshop goed instellen via WordPress, zodat mensen je online programma kunnen aankopen.
 • Je online academie in jouw huisstijl opmaken.
 • Realisatie technische koppelingen: ik zorg dat alle technische koppelingen worden gemaakt met o.a. Mollie (betaalsysteem), plug-ins en een autoresponder zoals bijvoorbeeld een ActiveCampaign/MailBlue/MailChimp (zodat kopers straks automatisch een mailtje ontvangen).
 • De omgeving is verkoopklaar, je dient alleen zelf de content erin te zetten, zoals de video’s, werkboeken en o.a. de teksten.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Op alle overeenkomsten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

jouw-academie-kim-minten

Over mij

Mijn naam is Kim Minten en ik ben in 2014 mijn bedrijf gestart. Wat ik de afgelopen jaren heb gezien is dat nog veel ondernemers nog weinig tot geen vrijheid in het ondernemerschap ervaren. Ze werken hard op basis van uurtje-factuurtje, doen dit weliswaar met veel passie, maar houden privé weinig tijd over om leuke dingen te doen en van een welverdiende vakantie te genieten.

Aan de andere kant zijn er ook ondernemers die het ‘slimmer’ aanpakken. Zij bundelen hun expertise en verkopen dit in de vorm van een online programma. Voor zo’n online programma vragen zij dan zo’n €80 tot €4000,-. Super slim, want als jij je kennis bundelt en dit verkoopt in de vorm van een online programma, dan heb je niet te maken met het ‘urenplafond’ en kun je onbeperkt blijven opschalen met jouw bedrijf!

Om een online programma te verkopen heb je een systeem nodig. Een systeem zorgt ervoor dat mensen in een beveiligde omgeving kunnen inloggen, een factuur ontvangen als ze je online programma hebben gekocht, en dat alles naar behoren werkt. Ik help mijn klanten met het technisch goed opzetten van zo’n systeem, zodat mijn klanten zich kunnen blijven focussen op de inhoud van hun online programma, de marketing en verkoop.

Inmiddels heb ik al +40 ondernemers mogen helpen met het technisch opzetten van een online academie. Dat is waar ik echt voldoening uit haal, omdat ik zie welke resultaten mijn klanten met online programma’s behalen. Klanten die prachtige cijfers per maand draaien én veel meer vrijheid ervaren. 

Zo zet ik technisch alles goed op, stel ik de juiste plug-ins in, koppel ik een betaalsysteem zoals Mollie en eventueel een autoresponder zoals ActiveCampaign. Ik zorg dat je technisch helemaal ontzorgd wordt, waardoor jij ook eerder live kunt met jouw online programma. 

jouw-academie-nucita

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zijn de prijzen voor het maken van een online training vanaf prijzen?

Het wordt op maat gemaakt omdat ieders wensen anders zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een online programma met 5 modules en 10 video’s hebt, of een online programma van 15 modules en 30 video’s.

Welke ondersteuning krijg ik?

Als je kiest voor het uitbesteden van je online academie, zet ik alles van A-Z voor je klaar. Aan het eind maak ik nog wat video’s voor je zodat je er zelf mee uit de voeten kunt.

Kan ik ook de licenties via jou afnemen?

Ja dat is mogelijk. Je kunt een aantal licenties via mij afnemen.
Voor meer informatie kun je mailen naar kim@kimminten.nl

Hoe lang duurt het voordat de online training wordt opgeleverd?

Als we samen aan de slag gaan met je online training spreken we samen het oplevermoment af. Dit hangt af van een aantal factoren waaronder of de content bijvoorbeeld al helemaal klaar is. Vaak kan een oplevering binnen 2 weken plaatsvinden. Kies je voor de online training, dan hangt het helemaal van jezelf af hoe lang het duurt.

Wanneer kan ik starten?

Als je interesse hebt in het uitbesteden van de online academie, dan kun je contact met mij opnemen. We hebben dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en daarna maak ik een offerte voor je op. Na goedkeuring van de offerte kunnen we direct aan de slag