Een eerste indruk

Wanneer je op date gaat of je hebt een sollicitatiegesprek, dan doe je er alles aan om een goede indruk achter te laten bij je date of degene waarmee jij je sollicitatiegesprek hebt toch?

Ik bedoel je kan immers maar één keer een eerste indruk achterlaten!

Waarom hechten we zoveel waarde aan een eerste indruk?

De wetenschap bevestigd: wanneer iemand een bepaald beeld heeft gevormd, is het moeilijk om dit beeld nog te veranderen.

Dit werkt zo bij de bovengenoemde situaties van mens tot mens.

Maar zo werkt ook een eerste indruk van bijvoorbeeld je website.

Zodra iemand een bepaald beeld heeft gevormd van jouw bedrijf of merk, dan is het moeilijk om dit beeld later nog te veranderen.

Jouw website is je directe contact met de buitenwereld. Nieuwe bezoekers die nog nooit van jou of je bedrijf gehoord hebben, kunnen op jouw website terecht komen. De eerste indruk van je website is dus heel belangrijk! De bezoekers moeten direct zien waarvoor ze bij jou terecht kunnen.

Daarom is het super belangrijk om pakkende en interessante webpagina’s te maken, zodat de bezoekers van jouw website, je op een visueel aantrekkelijke manier leren kennen.

Hoe je dat doet? Met Divi natuurlijk.

In dit artikel vertel ik je alles over Divi!

Divi van Elegant Themes is één van de populairste premium WordPress themes van dit moment. Met Divi kun je bijna elke denkbare WordPress website maken. Doordat Divi voor een groot deel bestaat uit “drag & drop” blokken die standaard in het WordPress-theme zitten, kun je heel snel een mooie pagina bouwen. Je zou denken dat de populariteit van Divi een nadeel is. Als iedereen hetzelfde thema gebruikt dan lijken alle websites op elkaar toch? Met Divi heb je dit probleem dus niet. Je kunt namelijk écht alle kanten op met Divi!

Wat kun je met Divi?

Divi is een thema en een page builder in één. Met Divi kun je dus makkelijk een WordPress website bouwen, lay-outs hergebruiken, A/B testen en kiezen uit meer dan 85 thema’s.

wat-kun-je-met-divi

Wat zijn de voordelen van Divi?

Met de Divi Page Builder kun je mooiere en meer geavanceerde responsive webpagina’s bouwen dan met andere page builders. De interface van Divi is eenvoudig en biedt uitgebreide functies voor het bewerken van elementen. De Divi Page Builder werkt op een soortgelijke manier als andere page builders, maar een groot voordeel van Divi is dat de page builder minder bibliotheken nodig heeft en dus een snellere laadtijd heeft.

Ik zet de belangrijkste voordelen van Divi even voor je op een rijtje:

Er zijn veel voorbeelden beschikbaar

Geen last van vertraging

Direct zicht op het resultaat als je de visuele builder gebruikt
Je kan pagina’s op 2 manieren bewerken: aan de voorkant of aan de achterkant. Voor beide builders geldt, dat er een pop-up wordt geopend om de elementen te bewerken. Maar het verschil is dat wijzigingen direct zichtbaar zijn als je gebruik maakt van de visuele builder.

Volledige controle over het design van je website

Lay-outs voor pagina’s kunnen worden opgeslagen en hergebruikt worden
Gebruik je een standaard formaat voor je pagina’s, dan kan je het lay-out hiervan opslaan in de bibliotheek. Een nieuwe pagina’s is vervolgens zo gemaakt.

A/B-testen
Divi heeft een standaard ingebouwde feature voor A/B-testing. Je kunt hiermee zo veel variaties van een element of pagina maken als je zelf wilt om te kijken welke het beste converteert.

Ervaren gebruikers kunnen elke module wijzigen met behulp van CSS

A-B-testing-Divi

Wat zijn de nadelen van Divi?

Divi heeft, net als alle andere programma’s, ook enkele nadelen:

Het design van sommige elementen is niet heel bijzonder

Het is niet mogelijk om herhaaldelijk tussen de standaard WordPress modus en de Divi modus te switchen

Kennis over CSS is niet noodzakelijk, maar wel een pré

Hoeveel kost Divi?

De Divi WordPress template (incl. page-builder en nog 85 andere WordPress themes) krijg je bij Elegant themes voor $89 per jaar. Hiervoor krijg je ook de andere producten van Elegant Themes waaronder drie handige plugins én technische support.

Hoe werkt Divi?

Op de website van Elegant Themes vind je een aantal uitgebreide tutorials over het bouwen van verschillende pagina’s met Divi. Wanneer je nog niet bekend bent met Divi raad ik je aan om daar mee te beginnen.

Enkele aanraders zijn:

Wil je een training volgen in het bouwen van een website met Divi, dan kan ik je de training “Divi voor technische VA’s” van Wendy aanbevelen. Je leest hier meer over haar training >> 

 

Start vandaag nog met Divi!

Klaar om te beginnen? Klik hier en start vandaag nog met het bouwen van jouw webpagina’s!

Waarom ik Divi aanraad

Ik kan je zeker aanraden met om met Divi te gaan werken! Doordat Divi voor een groot deel bestaat uit “drag & drop” blokken die standaard in het WordPress-theme zitten, kun je heel snel mooie pagina’s maken. Daarnaast kun je Divi zo flexibel maken als dat je zelf wilt en beschikt het over een standaard ingebouwde feature voor A/B testing waarmee je zoveel variaties van een element of pagina kunt maken als je zelf wilt om te kijken welke het beste converteert. Het totale pakket is de 89 dollar dus meer dan waard. Voor dit bedrag mag je één jaar lang alle themes en plugins downloaden en zo vaak gebruiken als je wilt.

Denk jij er daarnaast over na om een online programma te creëren en kun jij vervolgens wel wat hulp gebruiken bij het technisch opzetten van je online academie? Denk hierbij aan het maken van de juiste koppelingen met een betaalsysteem zoals Mollie, de facturatie goed instellen, de content dripping inrichten en/of koppelingen met je autoresponder maken. Laat mij de techniek dan voor je uit handen nemen. Vul hier de vragenlijst in, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ik help mijn klanten dagelijks met het technisch goed instellen van hun online academie, zodat zij zich kunnen blijven focussen op de inhoud van hun online programma, de marketing en verkoop.