Online trainingen

De online trainingen die je op deze pagina vindt kan ik je echt aanraden om je bedrijf een boost te geven en flink te groeien.
Ook helpen ze om meerdere werkzaamheden binnen jouw bedrijf te automatiseren. Zoals e-mail funnels, templates, online advertenties en tools die je leven als ondernemer een stuk gemakkelijker maken!

online-training-Winnen-met-funnels

Winnen met funnels

Ben jij benieuwd hoe je een winstgevende sales funnel bouwt?
Zodat potentiële klanten je leren kennen, je als expert gaan zien én uiteindelijk die verkoop gaan doen? Een funnel die je keer op keer op een geautomatiseerde manier leads en klanten gaat opleveren? Dan kan ik je de online training Winnen met Funnels van Beusink Marketing echt aanraden! In deze online training wordt precies uitgelegd hoe je een winstgevende sales funnel opzet, hoe je dit technisch allemaal realiseert, welke strategieën echt werken en hoe je winstgevende landingspagina’s bouwt. Ook ontvang je er een volledige training over het adverteren op Facebook en Instagram gratis bij. In deze training wordt precies uitgelegd hoe jij je bedrijf exponentieel en binnen no-time kunt laten groeien. Een aanrader om je bedrijf te laten groeien!

online-training-E-mail-funnel-kit

E-mail funnel kit

Aanvullende op bovenstaande training is de e-mail funnel kit van Prowinst ook een erg fijne kit. In de training winnen met funnels van Beusink Marketing leer je precies hoe je een sales funnel opzet. In de e-mail funnel kit van Prowinst vind je álle templates die jij nodig hebt om in een paar uur je e-mails qua content opgezet te hebben. Templates van complete e-mail automatiseringen waar ondernemers normaal meer dan €1000 voor betalen om ze te laten bouwen. Belangrijk hierbij is dat je wel met MailBlue of Active Campaign werkt. Je hoeft zelf niet technisch te zijn. Alles wordt goed uitgelegd. De templates zijn met 2 klikken te implementeren, ideaal als je het mij vraagt!

online-training-Active-Campaign-training-Yvonne-Ruckert

ActiveCampaign training voor online ondernemers 

Yvonne Rückert weet echt alles over de e-mailsoftware Active Campaign om automatiseringen in te bouwen. Ik heb haar training gekocht omdat ik mij wilde verdiepen in Active Campaign. Ze legt zaken goed uit door middel van korte video’s. Tevens is er een Facebook community waar jij al je vragen kunt stellen. Wil jij overstappen van MailChimp naar Active Campaign? En heb je geen idee hoe deze e-mailsoftware werkt en hoe je er het maximale uit kunt halen? Dan is de training van Yvonne echt een aanrader!

online-training-MPOP-Business-School-Simone-Levie

MPOP Business School van Simone Levie

Wil jij leren hoe je een winstgevend online programma op kunt zetten en met succes kunt gaan verkopen? Leer dan van de besten! Simone Levie is online ondernemer en leeft 100% van online programma’s. Ze heeft ook al meerdere online programma’s gelanceerd en met succes verkocht (lees: ze runt hiermee een miljoenenbedrijf). Zij weet precies hoe je een online programma tot een succes kunt maken. Wil jij ook een online business neer gaan zetten waar je volledig van kunt gaan leven en overal ter wereld geld mee kunt gaan verdienen? Dan kan ik je de MPOP Business School van Simone Levie echt aanraden!

online-training-Winstgevend-adverteren-op-Facebook-en-Instagram

Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram

Door te adverteren op Facebook en Instagram kun jij veel meer mensen bereiken en er zeker van zijn dat je ideale klant van je bestaan weet. Op die manier heb je meer kans op het aantrekken van interessante leads en het genereren van verkopen. In de online training Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram van Beusink Marketing wordt precies uitgelegd hoe jij je bedrijf flink kunt laten groeien door online campagnes in te zetten. Een aanrader als jij je bedrijf een boost wilt geven en behoefte hebt aan meer klanten en omzet.

Zet jouw stap naar een volledig geautomatiseerde professionele online academie.
Creëer meer omzet, voorkom tijdrovend uitzoekwerk en technische rompslomp.
Laat mij je helpen jouw droomacademie te bouwen!

Heb je nog een andere vraag? Mail mij gerust op kim@kimminten.nl.
Ik denk graag met je mee!