Tools & systemen

De tools en systemen die je op deze pagina vindt, geven mij als ondernemer de mogelijkheid om meerdere werkzaamheden te automatiseren, meer vrijheid in mijn bedrijf te ervaren en meer verkopen te realiseren.

Ik gebruik deze tools zelf wekelijks, of zet ze voor mijn klanten in. Ik kan je ze van harte aanbevelen!

tools-en-systemen-Huddle

Huddle

Ben je van plan om een online programma te gaan maken? Dan heb je een systeem nodig om je online programma te kunnen gaan verkopen straks, zodat mensen in een beveiligde omgeving kunnen inloggen en een factuur ontvangen als ze je programma hebben aangekocht. Een systeem is nodig om je online academie draaiende te krijgen en te houden. Een fijn systeem om je online academie in te bouwen is Huddle. Dit is niet alleen een prettig en eenvoudig systeem in gebruik, ook ziet de omgeving van de academie er professioneel uit. In Huddle kun je al je online trainingen kwijt. Dit wordt ook in één overzicht getoond. Je kunt de omgeving eenvoudig met enkele klikken aanpassen naar je eigen huisstijl. Ook kun je in Huddle je eigen community starten, zodat mensen vragen kunnen stellen als ze die hebben. Onderstaande academie is in Huddle gebouwd. Wil je Huddle eens gratis uitproberen? Dat kan!

tools-en-systemen-Plug&Pay

Plug & pay

Hierboven benoem ik dat je een systeem nodig hebt om je online programma draaiende te krijgen en te houden. Maar om je online programma te kunnen verkopen, heb je óók nog een betaalsysteem en betaalpagina nodig. Een ontzettend fijn betaalsysteem is Plug & Pay. Zelf werk ik vaak met de tool Plug & Pay voor mijn klanten. Het fijne aan dit systeem is dat je eenvoudig betaalpagina’s kunt opmaken. Er zijn veel standaard templates waaruit je kunt kiezen. Naast dat je betaalpagina’s eenvoudig kunt opzetten, kun je ook kassakoopjes toevoegen om je orderwaarde te verhogen. Je kent het vast wel: Je rekent iets af en bij het betaalproces en ineens staat er: “wil je deze checklist ook nog die ervoor zorgt dat je nog meer resultaat behaalt voor nu slechts €7 in plaats van €35?”. Eigenlijk hetzelfde als wanneer je bij een supermarkt staat en er ineens een gave deal aan je wordt getoond. Mensen zitten al in de aankoopmodus, dus de kans is groot dat ze óók nog een ander online product voor een kleine investering van €7 aan het winkelmandje toevoegen. Dit alles is mogelijk met Plug & Pay! Lijkt Plug & Pay jou ook wel iets? Ik heb een gratis trial voor je.

tools-en-systemen-WebinarGeek

WebinarGeek

Met webinars kun jij je omzet en expertstatus flink vergroten! Ben je van plan om webinars te gaan geven om jezelf meer als expert te positioneren en je online programma’s meer te gaan verkopen? Kijk dan eens naar de tool WebinarGeek! De tool is erg gebruiksvriendelijk en WebinarGeek is dé Nederlandse speler op de markt die zich continu blijft innoveren. Daarnaast hoef je voor de tool WebinarGeek niet technisch te zijn. Je kunt er eenvoudig je webinar in opmaken en zelfs ook de registratiepagina waar men zich kan aanmelden voor je webinar. Met deze tool heb je dus helemaal geen websitebouwer nodig! Verder kun je in WebinarGeek al je statistieken terugvinden, zoals: hoeveel mensen hebben zich inschreven? Hoeveel mensen waren er aanwezig bij het webinar? Wie bleven er allemaal tot het einde? Data waar je wat aan hebt en op kunt bijsturen! Ook kun je via WebinarGeek herinneringsmails instellen, zodat zoveel mogelijk mensen na het inschrijven voor je webinar ook daadwerkelijk live zullen komen opdagen. Het is echt een alles in één tool waarmee je zonder technische kennis super winstgevende webinars kunt gaan geven. Wil je WebinarGeek eens gratis uitproberen?

tools-en-systemen-Screencast-o-matic

Screencast-o-matic

Ben je van plan om een online programma te gaan maken? Dan heb je een tool nodig om video’s mee op te nemen en je scherm of jezelf te filmen. Een fijne tool is Screencast-O-Matic. De tool is super gebruiksvriendelijk en voor slechts een kleine investering per maand kun je deze tool al aanschaffen. Met Screencast-O-Matic kun jij jezelf filmen, alleen het scherm filmen of jezelf én het scherm tegelijkertijd filmen. Dankzij deze tool hoef je helemaal geen dure camera en microfoon aan te schaffen!

tools-en-systemen-SYS

SYS 

SYS is een ontzettend fijn en gebruiksvriendelijk systeem om je website in te bouwen. Alles wordt in één aangeboden, afhankelijk van welk pakket je kiest. Zo kun je via SYS bijvoorbeeld je website bouwen, je online trainingen verkopen en (potentiële) klanten gelijk afspraken via je agenda laten inplannen. Het is ook mogelijk om in een duurder pakket je online trainingen via SYS aan te bieden. Met SYS heb je al je favoriete systemen in één. Verder is het systeem gemakkelijk te koppelen aan een e-mailsoftware zoals Active Campaign of MailChimp. En daarnaast kun je met SYS ook het aantal leads stimuleren, door gebruik te maken van pop-ups op bepaalde pagina’s van je website. Verder hebben ze een fijne Nederlandse supportdesk waar je terecht kunt als je vragen hebt. Aangezien ik zelf SYS met veel plezier gebruik, heb ik een gratis website analyse voor je kunnen regelen. Zodat jij meer resultaat (leads en klanten) uit je website gaat halen.

tools-en-systemen-Active-Campaign

ActiveCampaign

Ben je al bekend met de e-mailsoftware Active Campaign? Dit is een fijne e-mailsoftware waarmee je jouw e-mailmarketing voor een groot deel kunt automatiseren. Heb je al een lead magnet zoals een gratis e-book of cursus die men kan aanvragen? Je kunt dan in Active Campaign volledige automatiseringen bouwen waarbij men na het aanvragen van bijvoorbeeld een e-book automatisch wekelijks een e-mail ontvangt. Op die manier kun jij jezelf meer als expert positioneren, werken aan het vertrouwen, een echte band opbouwen met je doelgroep en met als doel uiteindelijk te zorgen dat men een aankoop bij je gaat doen. Het fijne aan automatiseringen bouwen in Active Campaign is dat je het maar éénmalig op hoeft te zetten en er dan weinig tot geen omkijken meer naar hebt. Terwijl je vervolgens wel continu bij de doelgroep in de postvak-in beland en je bedrijf onder de aandacht brengt. Dit scheelt je enorm veel tijd aan handmatig e-mails versturen. Verder kun je met Active Campaign écht geavanceerde e-mail funnels bouwen en is er veel mogelijk als het gaat om het segmenteren, het uitsluiten van kopers en A/B testen. Je kunt zelfs volledige automatiseringen opzetten als men bijvoorbeeld een aankoop heeft gedaan, om uiteindelijk herhaalaankopen te stimuleren. Tevens is met een e-mailsoftware zoals Active Campaign veel meer mogelijk dan e-mails via een software zoals MailChimp versturen. Lijkt Active Campaign jou ook wel iets? Ik zou zeggen probeer het eens uit!

tools-en-systemen-Canva

Canva

Als ondernemer is het belangrijk om online zichtbaar te zijn voor je potentiële klanten. Ze dienen immers van je bestaan te weten, anders zullen ze ook nooit iets bij je gaan kopen of gebruik gaan maken van je diensten. Maar naast zichtbaar zijn is het ook belangrijk om je persoonlijke verhaal en branding goed over te brengen. Besteed daarom tijd aan je visuals, zodat potentiële klanten je gelijk herkennen en je zorgt voor consistentie en alles in één lijn met elkaar is. Met de tool Canva kun je zelf je eigen visuals maken. Van afbeeldingen om te plaatsen op Facebook een Instagram, tot PowerPoints, e-books, en andere templates. Heb je nog geen Canva?

tools-en-systemen-Canva-Dream-Kit

Canva Dream Kit

Bovenstaand heb ik het over de tool Canva voor het maken van visuals, werkboeken, e-books en onder andere PowerPoints. In deze tool kun je alles voor je online communicatie-uitingen maken. Misschien ben je niet zo creatief en kost het je veel tijd om mooie visuals te maken? Of misschien houd je er simpelweg niet van om creatief te zijn? Kijk dan eens naar de Canva Dream Kit! In de Canva Dream Kit vind je veel templates die je klakkeloos kunt overnemen, zodat jij je visuals binnen no-time hebt gemaakt. Ik kan iedere ondernemer die tijd wil besparen deze kit aanraden! Ik vind hem echt fantastisch. Het scheelt mij enorm veel tijd bij het maken van visuals.

tools-en-systemen-Leadpages

Leadpages

Wil je snel een pagina opmaken om inschrijvingen voor je gratis weggever te realiseren en verkopen genereren? Kijk dan eens naar de tool LeadPages! Met deze tool kun je binnen no-time zelf eenvoudig een professionele pagina bouwen, zonder dat je hiervoor een websitebouwer hoeft in te schakelen! Ik vind deze tool onwijs fijn omdat je geen technische skills nodig hebt om een pagina op te zetten. Ook is het fijn als je soms even snel zelf een pagina kunt bouwen en gelijk ermee live kunt gaan. Pagina’s die zorgen voor een hoge conversieratio, dus meer aanmeldingen en verkopen. Lijkt LeadPages jou ook wel iets?

tools-en-systemen-Phoenix

Phoenix

Wil je zelf je website gaan bouwen? Kijk dan eens naar Phoenix! Met Phoenix bouw je binnen no-time een winstgevende website. Phoenix heeft veel kant-en-klare templates waar je uit kunt kiezen en die je zo kunt overnemen. Verder kun je timers toevoegen, opt-in formulieren, pricing tables met online marketing triggers voor een hogere conversieratio op je salespages en méér! Met Phoenix zul je niet snel tegen technische uitdagingen aanlopen bij het bouwen van je website. De templates zijn eenvoudig te gebruiken. Wil je Phoenix eens uitproberen?

tools-en-systemen-Divi

Divi

Met de tool Divi kun je super professionele websites maken. Het is het meest populaire thema van WordPress! Heb je weleens een onwijs gave website gezien? Grote kans dat deze met het thema Divi is gebouwd. Het fijne aan Divi vind ik dat je zonder CSS codes en technische skills binnen no-time een website kunt bouwen. Divi biedt namelijk ontzettend veel templates aan die je kunt overnemen en waarbij je alleen de teksten en afbeeldingen hoeft aan te passen. Verder hoef je Divi maar één keer aan te schaffen en je kunt het thema je hele leven gebruiken. Moet jij je website nog gaan bouwen? Of wil je jouw website een upgrade geven? Kijk dan eens naar het thema Divi! Benieuwd welke templates ze allemaal hebben?

tools-en-systemen-Wishlist-member

Wishlist Member

Een ander fijn systeem om te gebruiken voor als je online programma’s wilt gaan aanbieden is WishList Member. Met het systeem WishList Member bouw je geen volledige online academie, maar scherm je pagina’s af voor mensen die geen toegang hebben. Het is een plug-in voor WordPress. In WishList Member werk je met levels. Per pagina geef je aan welk level toegang tot die pagina mag hebben. Stel dat je bijvoorbeeld twee online trainingen aanbiedt: training A en training B. Dan koppel je de pagina’s die horen bij training A aan het level dat hoort training A. De pagina’s die horen bij training B, koppel je aan het level dat hoort bij training B. Op deze manier zorg je ervoor dat mensen die alleen training A gekocht hebben, geen toegang hebben tot training B. WishList Member is vooral geschikt als je één of max. twee online programma’s wilt gaan aanbieden én als je dit graag in WordPress wilt doen.

tools-en-systemen-Autorespond

Autorespond

Naast Active Campaign vind ik Autorespond ook een prettig e-mailmarketingsoftware. Het fijne aan Autorespond is dat het een alles in 1 systeem is voor het verkopen van online producten en diensten inclusief het versturen van e-mails. Met Autorespond kun je mailings versturen en daarnaast kun je, met behulp van de shoppingcart, je producten aanbieden. Tevens is er de mogelijkheid om met affiliates te werken en ze hebben een fijn taakbeheer. Benieuwd welke mogelijkheden Autorespond nog meer biedt?

Zet jouw stap naar een volledig geautomatiseerde professionele online academie.
Creëer meer omzet, voorkom tijdrovend uitzoekwerk en technische rompslomp.
Laat mij je helpen jouw droomacademie te bouwen!

Heb je nog een andere vraag? Mail mij gerust op kim@kimminten.nl.
Ik denk graag met je mee!