Als jij kennis-producten verkoopt heb je een eenvoudige manier nodig om meer te verkopen, de omzet per klant te verhogen en je bedrijf te laten groeien zonder je zorgen te maken over de techniek.

In dit artikel vertel ik je welke producten en/of diensten je allemaal via Kennis.shop (betaald) kunt aanbieden.

Kennis.shop is ontwikkeld voor ondernemers die geld verdienen met hun kennis en expertise.

Als jij kennis-producten verkoopt heb je een eenvoudige manier nodig om meer te verkopen en de omzet per klant te verhogen.

Doordat jij je het liefst wilt focussen op jouw klanten, wil je je niet bezig houden met de techniek die erbij komt kijken. Of in ieder geval, het moet je niet al te veel tijd kosten en/of lastig zijn om in te richten.

Kennis.shop is een betaalsysteem dat eenvoudig in te richten is en waarin je snel je betaalpagina’s kunt maken. Eenmaal een betaalpagina gemaakt, dan kun je deze ook dupliceren zodat je nog sneller een nieuwe betaalpagina gemaakt hebt. 

Maar welke producten en/of diensten kun je via Kennis.shop aanbieden?

E-books

Je ziet vaak dat mensen een e-book gratis aanbieden. Uiteraad laat je hiervoor dan vaak je naam en e-mailadres achter.

Echter is het ook mogelijk om een e-book betaald aan te bieden. Dit kun je voor een laaggeprijsd bedrag doen. Gewoon via je website. Maar je kunt het ook in je funnel gebruiken. Of als een kassakoopje. 

Op termijn is het mogelijk om het e-book via Kennis.shop te hosten. Een andere optie is om een koppeling te maken tussen Kennis.shop en Active Campaign/Mailblue en vanuit daar het e-book te sturen.

(Online) Trainingen

Via Kennis.shop is het mogelijk om online trainingen te verkopen en/of live trainingen. Bij live trainingen kun je denken aan trainingen op locatie, maar ook een training die je online geeft waarbij je wel live aanwezig bent. (dus dit betreft geen opname)

Het is mogelijk om de trainingen in termijnen te laten betalen. 

Memberships

Je ziet tegenwoordig steeds vaker dat er memberships aangeboden worden. Je betaald dan vaak een vast bedrag per maand / kwartaal / jaar en krijgt toegang tot een online omgeving waar je je kennis kunt uitbreiden. Afhankelijk van het membership kan er ook een community bij zitten, Q&A’s, coaching etc. 

Doordat je via Kennis.shop kunt werken met abonnementen is een membership handig in te stellen. Afhankelijk van je wensen rondom het membership zou het (in de toekomst) zelfs mogelijk zijn om je membership via Kennis.shop te hosten. 

Coaching

Coaching kan een onderdeel zijn van het programma dat je verkoopt. Maar je kunt ook losse coaching aanbieden. Mensen kopen dan bijv. 1 of meerdere sessies in en kunnen deze afrekenen via Kennis.shop. Daarna stuur je ze een (bevestigings)mail met een link naar je digitale agenda, bijvoorbeeld Calendly. En ze kunnen direct een coachsessie bij je inplannen.

Strippenkaarten

Afhankelijk van je onderneming kan het zijn dat je met een strippenkaart werkt. Zelf werk ik als technisch VA en heb ik zowel vaste klanten als klanten die gebruik maken van een strippenkaart. Men koopt dan een x-aantal uren in voor een bepaalde prijs. Je kunt het afrekenen plaats laten vinden via Kennis.shop. Om de uren van de strippenkaart bij te houden gebruik ik https://strippenkaart.app/

Fysieke producten/diensten

Fysieke producten kun je ook af laten rekenen via Kennis.shop. Mocht je maar een beperkte mogelijkheid hebben voor verkoop bijv. omdat je beperkte voorraad hebt. Dan kun je dit ook instellen in Kennis.shop.

Overig

In dit artikel heb ik vast niet alle opties benoemd. Eigenlijk kun je vrijwel alles verkopen via Kennis.shop. Zeker omdat er een integratie met Zapier is, kun je koppelen met heel veel andere systemen. Waardoor je een groot deel van je onderneming kunt automatiseren. 

Wat  is de prijs van Kennis.shop?

Momenteel kun je nog gebruik maken van de start-up deal.

Bespaar van 10 t/m 30 2023 april 50% op jouw aankoop.

De kosten zijn dan 349,- euro (i.p.v. 699,-) voor een lifetime licentie. Wil je ook gebruik kunnen maken van de affiliate tools dan kun je daarvoor nog een lifetime voor 199,- euro bij aanschaffen.

Ben je niet tevreden? Wat ik mij eigenlijk niet voor kan stellen, dan kun je gebruik maken van hun 14 dagen geld terug garantie. De voorwaarden van deze garantie: Jij probeert kennis.shop na de lancering eerst 14 dagen uit en kan dan nog binnen 14-dagen je geld terug vragen. Geen discussie, 1 mailtje naar (vraag@kennis.shop) en je geld binnen 7 dagen terug up je rekening.

Heb je hulp nodig bij het opzetten van Kennis.shop?

Heb je hulp nodig bij het opzetten en inrichten van Kennis.shop? Stuur mij een e-mail en dan help ik je graag. Zelf werk ik ook met Kennis.shop 🙂

Meer informatie over Kennis.shop

Als je geïnteresseerd bent, kun je via deze link een live demonstratie bekijken en mede-oprichter Parsifal Tritsch ontmoeten.

Van 10 t/m 30 april 2023 gaan de deuren weer open. Je kunt dan gebruik maken van 50% korting op de vaste lifetime prijs van €699.

Geef mijn naam door bij de bestelling, zodat ze bij Kennis.shop weten dat je via mij komt. Kost jou niets extra's en ik krijg een kleine vergoeding.
Laat mij, via de mail (kim@kimminten.nl), ook weten dat je via mij een licentie hebt afgenomen, wie weet heb ik nog wat leuks voor je in petto 🙂