Kennis.shop is een nieuw systeem waarmee je in minder dan 10 minuten je betaalpagina kunt maken en je online training, workshop, ebook e.d. kunt verkopen. Je hebt hiervoor geen technische kennis nodig.

In dit artikel vertel ik je meer over de mogelijkheden van Kennis.shop.

Kennis.shop is geschikt voor ondernemers die hun geld verdienen met hun kennis en expertise. Je kunt op een eenvoudige manier een betaalpagina maken en direct je (online) diensten verkopen. Technische kennis is hiervoor niet nodig. 

In november 2022 zijn hun deuren open gegaan. Nog niet alle functionaliteiten zijn op dat moment beschikbaar, maar ze ontwikkelen op een rap tempo en luisteren daarna goed naar de wens(en) van de gebruikers. 

Wie zijn de ondernemers achter Kennis.shop?

De ondernemers achter Kennis.shop zijn Parsifal Tritsch en Kars Hamstra. Zij geven op hun website aan dat ze geen robots zijn en dat ze graag met je meedenken zodat jij sneller kunt groeien en niet wordt beperkt tot technische beperkingen.

Parsifal werkt al sinds 2013 als ondernemer. Als Social Media Marketing expert creëerde hij winstgevende campagnes voor kennis-ondernemers over de hele wereld.

Zijn doel met Kennis.shop is om het (locatie onafhankelijk)  ondernemer nog leuker en toegankelijker te maken. 

Kars werkt sinds 2016 als ondernemer. Als analytische, tech-minded marketing expert hielp hij ondernemers over de hele wereld om de meest complexe marketingprocessen op te zetten, te optimaliseren en te automatiseren.

Zijn doel met Kennis.shop is om 100.000 ondernemers te helpen om tijdrovende processen te automatiseren zonder dat zij duizenden euro’s hoeven te investeren. 

De opties van Kennis.shop

Kennis.shop is op dit moment nog volop in ontwikkeling maar heeft ook al mooie functionaliteiten in het pakket zitten. Enkele functionaliteiten die op dit moment (5 februari 2023) beschikbaar zijn:

Pagina’s in eigen huisstijl

Kassakoopjes

Betaling zijn mogelijk via Ideal, BanContact, Creditcard en nog 17 andere mogelijkheden 

Verkoop van abonnementen en betaling in termijnen

Koppeling met Zapier zodat integratie met vrijwel ieder systeem mogelijk is

Gebruik van kortingsbonnen

Naast een standaard bedankpagina kun je ook een eigen URL instellen als bedankpagina

Algemene voorwaarden toevoegen op de betaalpagina

Je kunt de e-mails personaliseren zoals bijv. met de voornaam

Responsive op de verschillende devices zoals laptop, tablet en mobiele telefoon

De kans is groot dat ik nog een functionaliteit vergeten ben om te benoemen, maar het is een compleet systeem waarmee je direct kun starten zonder technische kennis.

Toekomstige functionaliteiten

Het is onwijs fijn dat je in een community terecht komt met allemaal mensen die gebruik maken van Kennis.shop. 

Een van de opties is ook het inbrengen van nieuwe ideeën en/of ontbrekende functionaliteiten.

Je geeft je wensen aan in een bepaald systeem. En iedereen kan dan zijn/haar stem uitbrengen. Het idee/functionaliteit/wens met de meeste stemmen komt het hoogst op de prioriteitenlijst te staan. 

Indien mogelijk wordt het dan ook snel ontwikkeld en uitgerold. Afhankelijk van de wens en complexiteit van de vraag. 

Functionaliteiten die nu nog op de ontwikkellijst staan zijn o.a.:

Betaalpagina’s dupliceren

Directe integratie met MoneyBird

Directe integratie met Active Campaign / Mailblue

Directe integratie met Learndash (op dit moment dus wel mogelijk via Zapier)

Affiliate systeem

En dit is nog maar een klein deel van de functionaliteiten die er aan zitten te komen. 

Kosten

Op dit moment zitten ze nog in de voorlancering echter is de open verkoop nu gesloten en is het alleen mogelijk om je in te schrijven op hun wachtlijst. Binnenkort laten ze weer een aantal nieuwe ondernemers toe.

De lifetime licentie bedraagt momenteel 299,- excl. BTW. De affiliate tool is hierbij niet inbegrepen.

Mocht je je via mijn link aanmelden voor de wachtlijst dan krijg jij gegarandeerd toegang zodat je een licentie kunt kopen zodra de deuren opengaan. 

Waarom ik gekozen heb voor Kennis.shop?

Ondanks dat Kennis.shop nog volop in ontwikkeling is ben ik er van overtuigd dat dit een goed systeem is met alle functionaliteiten die ik nodig heb voor mijn online business. 

Ik vind het belangrijk dat er ruimte is om je wensen aan te geven en dat deze dan ook gehoord worden. Dat wil niet zeggen dat alles direct geïmplemteerd wordt, maar er wordt wel serieus gekeken of het van meerwaarde is. En op termijn geïmplenteerd kan worden.

Zelf heb ik gebruik gemaakt van een lifetime licentie incl. affiliate tools. Ik heb nu dus eenmalig een bedrag betaald voor alle functionaliteiten i.p.v. dat ik vast zit aan maandelijkse abonnementskosten. Dit gaat mij in de toekomst enorm veel geld besparen.

Ik raad je ook zeker aan om, indien de optie voor een lifetime licentie er nog is, deze zeker te benutten.

Heb je hulp nodig?

In principe heb je voor de inrichting van Kennis.shop geen technische kennis nodig maar mocht je geen zin en/of tijd hebben om je hierin te verdiepen dan kan ik je hierbij ondersteunen. Ik kan de inrichting voor je uit handen nemen en de betaalpagina’s voor je klaar zetten. Mocht je over willen stappen van systeem X naar Kennis.shop, dan kan ik je ook daarbij helpen zodat alle koppelingen goed overgezet worden. En jij je er geen zorgen over hoeft te maken.

Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.

Maak gebruik van mijn kortingscode

Als je geïnteresseerd bent, kun je via deze link een live demonstratie bekijken en mede-oprichter Parsifal Tritsch ontmoeten.

De verkoop gaat open op 20 februari om 12:00 uur en sluit op 23 februari om 23:59 uur. Als bonus om vroeg mee te doen, krijg je van mij en de oprichters 200 euro cadeau. Je kunt hiervoor deze kortingscode gebruiken: kimvaayp