Welk systeem is geschikt voor jouw online training?

Je zit al een tijdje met het idee in je hoofd om een online training te maken. Misschien heb je zelfs de inhoud al (zo goed als klaar) op de plank liggen.

Je ziet alleen door de bomen het bos niet meer. Er zijn tegenwoordig zo veel systemen op de markt waarin je jouw online training kunt aanbieden. En welk systeem is nu geschikt voor jouw online programma?

Ik help je graag op weg! Vul onderstaande vragenlijst zo compleet mogelijk in en je krijgt van mij een persoonlijke video waarin ik je een advies geef.

Doordat ik de video’s persoonlijk maak, kan het even duren voordat je een reactie krijgt. Ik duik namelijk eerst even in je antwoorden, kijk op je website mocht je die al hebben en laat alles even op mij inwerken. Daarna maak ik de video en komt ie jouw kant op.

Mijn streven is om op werkdagen je binnen 48 uur de video toe te sturen.

O ja, misschien handig om te weten. Dit advies is vrijblijvend en GRATIS.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4

Naam*

Met het insturen van dit formulier ga je akkoord met mijn privacyverklaring.
Deze kun je hier lezen.