Je wilt starten met ActiveCampaign, super!

Om je zo snel mogelijk op weg te helpen, heb ik een paar gegevens nodig.

Wanneer je iets verder naar beneden scrollt, zie je de investering voor de verschillende pakketten.

Schuif de balk met contacten naar het aantal gewenste contacten en kies of je maandelijks of jaarlijks wilt betalen. Kies eventueel één of meerdere extra opties en het gewenste pakket.

Vul het formulier volledig in en je krijgt vandaag nog een account voor ActiveCampaign waarmee je direct aan de slag kunt. Wacht niet langer, want met e-mailmarketing via ActiveCampaign kun je (nog) meer uit jouw bedrijf halen!

Twijfel je nog? Kies dan voor de proefperiode van 14 dagen.

Kies een pakket dat bij jou past

Alle prijzen zijn excl.btw

ActiveCampaign via SiteSmid

Sluit je hierboven een account af voor ActiveCampaign, dan kies je voor ActiveCampaign via SiteSmid. Zij zijn een Nederlandse reseller van ActiveCampaign. Het voordeel van het afsluiten van een ActiveCampaign account via SiteSmid is dat je Nederlandse support krijgt tijdens Nederlandse openingstijden. Bij ActiveCampaign is de support alleen in het Engels en in een andere tijdzone. Hierdoor word je sneller en beter geholpen. 

 

Kim088 1 1

Ik neem de ActiveCampaign techniek uit handen

Wil jij overstappen naar ActiveCampaign, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je op moet letten? Ik help je hier graag bij! Ik heb inmiddels al diverse ondernemers succesvol geholpen met de overstap naar ActiveCampaign. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.