Favoriete tools

Als technisch Virtueel Assistent maak ik gebruik van een aantal vaste systemen, tools en software die voor jou als ondernemer erg interessant kunnen zijn. Op deze pagina deel ik mijn favoriete tools. Ga jij met één van de systemen aan de slag, dan betaal je hier zelf niets extra’s voor maar krijg ik wel een kleine affiliate bonus.

#01 Divi

Divi is mijn favoriete thema binnen WordPress om mee te werken. Het is zo gemaakt dat alles heel erg visueel en intuïtief is waardoor je makkelijk zelf een pagina kan bouwen of aanpassen zonder enige technische kennis.

#02 SiteSmid

SiteSmid is de Nederlandstalige versie van ActiveCampaign. Onmisbaar voor ondernemers en een favoriet van mij omdat de support ook snel en in het Nederlands is. Daarnaast zorgen ze door middel van eigen ontwikkelde software dat 98% van de mails in de inbox van jouw contacten komt. Ze bieden ook diverse voorbeeld templates, funnels en automations aan.

#03 Plug&Pay

Plug&Pay zorgt voor moeiteloos meer omzet met je betaalpagina. Dat is wat je wilt als ondernemer toch? Dankzij hun AI-tools staat binnen 5 minuten een perfect converterende betaalpagina online. Het is ook een favoriet van mij omdat je het niet alleen kunt inzetten voor losse aankopen, maar ook voor abonnementen en als affiliatetool. Je kunt bij elk product ook makkelijk kassakoopjes en one-click-upsells toevoegen om jouw omzet te verhogen.

#04 Kennis.Shop

Kennis.Shop is net zoals Plug&Pay een betaalsysteem dat ook heel erg fijn werkt. Met Kennis.Shop heb je ook binnen no time een betaalpagina online staan en het voordeel is dat je eenmalig betaalt voor deze tool in plaats van elke maand. Zij zijn nog volop in ontwikkelingen en ondernemen actie op basis van input van de gebruikers.

#05 LearnDash

Wil jij een online training (laten) bouwen? L earnDash is een ontzettend fijne plugin voor WordPress waarin je online trainingen kan bouwen. Je kunt certificaten toewijzen aan deelnemers om hen te motiveren en LeearnDash zorgt voor zo min mogelijk afleiding zodat deelnemers echt gefocust zijn op de online training.

#06 Huddle

Wil jij impact maken met jouw online training inclusief een community? Dan is Huddle het e-learningplatform dat je zoekt. Er is geen technische kennis voor nodig om jouw online training en andere producten zoals bijvoorbeeld e-books toe te voegen. Huddle is te gebruiken op computers, maar ook als app op telefoons en tablets.

#07 Leadpages

Met Leadpages bouw je makkelijk en snel een landingspagina voor jouw weggever of aanbod. Er is geen technische kennis voor nodig dankzij de intuïtieve manier van bouwen en de templates die ze aanbieden.

#08 WebinarGeek

Wil je meer online trainingen verkopen door middel van webinars? WebinarGeek is de tool die je hier het beste voor kunt gebruiken. Er is geen technische kennis voor nodig om jouw eerste webinar live te zetten. WebinarGeek is te koppelen aan diverse systemen waardoor bijvoorbeeld aanmeldingen ook toegevoegd worden aan jouw e-mailmarketingsysteem.

#09 Canva

Alles wat je kunt bedenken dat vormgegeven moet worden, kan in Canva. Van e-books tot social media posts tot presentaties en zelfs websites. Dit kan in principe met de gratis versie, maar met de betaalde versie krijg je ook nog eens toegang tot veel meer designelementen, foto’s, video’s en ontwerpopties.

#10 Etsy

Wil jij producten wereldwijd verkopen zonder dat je jouw website in allerlei talen moet vertalen? Etsy is een platform waar je jouw producten op kunt aanbieden en waar meer dan 34 miljoen mensen shoppen voor items die ze nergens anders kunnen vinden. Wil jij een Etsy shop openen? Klik op de link hieronder en plaats de eerste 40 items gratis.