Allereerst heb ik een vraag voor je…

Als jij nieuwe dingen wilt leren, kies je er dan voor om het op de ‘ouderwetse’ en ‘schoolse’ manier te doen door offline een training of cursus te volgen op een vaste locatie, op vaste tijdstippen en waarbij iemand voor een groep spreekt?

Of vind je het fijner als deze kennis gebundeld is in een online training of online cursus, zodat je er op elk willekeurig moment, wanneer het jou uitkomt en overal ter wereld deze nieuwe kennis tot je kan nemen?

Dit is geen moeilijke keuze toch?

Online cursussen en trainingen zijn populair en dé manier om veel meer omzet te maken en vrijheid te ervaren! Wanneer je jouw expertise wilt delen met anderen is een online academie dus ideaal.

Nu zijn er veel verschillende systemen waarmee je een online academie kunt bouwen. Maar niet alle systemen hebben dezelfde voordelen.

In dit artikel vertel ik je alles over Skillba!

Skillba is een volledig Nederlandstalig online platform waarop ondernemers hun eigen online academie kunnen starten. Het starten van een online academie is met Skillba heel eenvoudig en kost maar enkele minuten!

 

Via je eigen online academie kun je onbeperkt e-books en trainingen verkopen of gratis aanbieden. Skillba biedt alles wat een ondernemer nodig heeft om online te groeien zonder technische kennis. Van landingspagina’s, afrekenen met iDEAL, beveiligde cursusomgeving tot koppelingen met e-mailmarketingpartijen. Daarnaast is er geen limiet aan het aantal cursisten!

skillba

Welke voordelen heeft Skillba?

Skillba heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere systemen waarmee je een online academie kunt bouwen, namelijk:

iDEAL en Bancontact zijn inbegrepen

Onbeperkt aantal cursisten

Volledig Nederlandstalig

Eigen huisstijl instellen

Drag & drop lessenbuilder

Geen technische kennis nodig

Welke mogelijkheden en features biedt Skillba?

Skillba omvat alle technische tools en mogelijkheden om gemakkelijk jouw online producten te verkopen:

Eigen huisstijl
Upload je logo, achtergrondfoto’s en stel je eigen kleuren in

Content dripping
Bepaal de datum en tijd wanneer de les open gaat

Betaalmogelijkheden
Standaard iDEAL, Bancontact en creditcard inbegrepen

Drag & drop builder
Ruim 15 opties voor je lessen en landingspagina’s

Optimaal voor Google
Snelle laadtijd van pagina’s en schone URL’s

Optimale beveiliging
Datacenters in NL met dagelijkse back-up

Toegangsduur
Bepaal de geldigheidsduur van je training

Trackingcodes
Gebruik Google Analytics, Facebook Pixel en Hotjar

E-mail koppelingen
Koppel met Laposta, Mailchimp, ActiveCampaign of MailBlue.

Pakketten

Skillba biedt 3 verschillende pakketten aan, namelijk:

Het Basis pakket

Het basispakket van Skillba is altijd gratis. Dit houdt in dat je pas voor Skillba gaat betalen wanneer je zelf geld wilt vragen voor jouw online cursus of training. Het Basis pakket bevat:

Gratis e-books weggeven

Gratis online trainingen aanbieden

Volledige controle over het design van je website

Lay-outs voor pagina’s kunnen worden opgeslagen en hergebruikt worden
Gebruik je een standaard formaat voor je pagina’s, dan kan je het lay-out hiervan opslaan in de bibliotheek. Een nieuwe pagina’s is vervolgens zo gemaakt.

Onbeperkt aantal deelnemers

Drag & drop builder

1 GB aan video opslag

Academy in eigen huisstijl

Nederlandstalig platform

Alle data beveiligd in Nederland

Support via e-mail

Koppeling met Laposta, ActiveCampaign en Mailchimp

Het Pro pakket

Wil je geld vragen voor jouw online cursus of training? Kies dan voor het Pro pakket. Dit pakket bevat alles van het Basis pakket plus:

Onbeperkt e-books verkopen

Onbeperkt online trainingen verkopen

Onbeperkt aantal deelnemers

Content dripping

Ingebouwd afreken- en facturatiesysteem

iDeal en Bancontact integratie

Internationale BTW-afhandeling

Geldigheidsduur van producten

Verlengaanbod optie

Facebook pixel integratie

Google Analytics integratie

A/B testen van salespages

Kortingscodes

50 GB aan video opslag

Privacy by design

Login monitoring

Whitelabel academy

Support via telefoon en e-mail

Het Opstart pakket

Sinds kort biedt Skillba ook het Opstart pakket. Dit pakket is ideaal als je je online academie en trainingen op je eigen tempo wilt invullen. Met dit pakket krijg je toegang tot alle features van het Pro pakket. Het grootste voordeel hiervan is dat je alvast je betaalde trainingen kunt inrichten. Je mag zo lang gebruik maken van het opstartpakket als je zelf wilt. Wanneer je online academie vervolgens klaar is voor lancering kun je je pakket eenvoudig met één klik upgraden naar het Pro pakket waarmee je je producten direct kunt verkopen!

Wil je meer weten? Bekijk hier de actuele pakket prijzen van Skillba.

Start vandaag nog met Skillba!

Klaar om te beginnen? Klik hier en start vandaag nog met het maken van jouw online academie met Skillba!

 

Waarom ik Skillba aanraad

Ik kan je zeker aanraden om met Skillba te werken. Een groot voordeel van Skillba is dat de techniek volledig voor je uit handen genomen wordt. Alles staat voor je klaar. Je hoeft alleen je autoresponder nog maar te koppelen wanneer je dit wilt. Daarnaast is er geen limiet aan het aantal cursisten en hoef je pas voor Skillba te gaan betalen wanneer je zelf geld vraagt voor je online cursus of training. Kortom, start binnen 5 minuten jouw eigen online academie met Skillba!

Wil jij graag een online academie bouwen met een ander systeem en kun jij wel wat hulp gebruiken bij het technisch opzetten van je online academie? Denk hierbij aan het maken van de juiste koppelingen met een betaalsysteem zoals Mollie, de facturatie goed instellen, de content dripping inrichten en/of koppelingen met je autoresponder maken. Laat mij de techniek dan voor je uit handen nemen. Vul hier de vragenlijst in, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ik help mijn klanten dagelijks met het technisch goed instellen van hun online academie, zodat zij zich kunnen blijven focussen op de inhoud van hun online cursus/training, de marketing en verkoop.