Affiliate marketing is razend populair. Vooral omdat het een van de makkelijkste manieren is om online snel geld te verdienen. Maar wat is het nou eigenlijk? Hoe werkt het? En hoe begin je? Online ondernemer Rowena Rousseau heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het marketing vak en heeft als doel om vrouwen financieel vrij én onafhankelijk te maken middels haar bedrijf. Daarom heeft zij ‘The Ultimate Affiliate Marketing Guide’ ontwikkeld, zodat jij op een simpele manier leert hoe affiliate marketing werkt en hoe je dit kunt implementeren om hier maandelijks geld mee te verdienen. Geheel passief.

In dit artikel vertel ik je meer over The Ultimate Affiliate Marketing Guide van Rowena.

Voordat ik je meer over de gids vertel, zal ik nog even kort voor je op een rijtje zetten wat affiliate marketing precies is:

Affiliate marketing is een manier van marketing van bedrijven. Je kunt je aanmelden als affiliate partner en kunt producten of diensten promoten van een bedrijf in ruil voor een beloning (commissie). Als affiliate partner ontvang je een unieke affiliate link (of kortingscode). Bij elke verkoop via jouw link of kortingscode ontvang je een commissie. Dit is dus eigenlijk heel makkelijk geld verdienen: het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden bij een affiliate programma en de links te promoten. Je hebt geen klantenservice nodig: is er iets niet goed met het product? Dan komen klanten bij de leverancier, niet bij jou.

En weet je wat nog mooier is?

Met affiliate marketing kun je niet alleen zorgen voor méér inkomen in jouw bedrijf, maar ook gewoon als extraatje naast jouw 9-tot-5 baan! Je hebt namelijk niet per se een bedrijf nodig om dit te kunnen doen.

In deze guide leer jij:

Hoe jij snel en makkelijk online geld kunt verdienen met affiliate marketing

Wat affiliate marketing precies inhoudt en hoe het werkt

Hoe jij je kunt aanmelden bij een affiliate programma (en welke er zijn)

Hoe jij unieke affiliate links kunt genereren

Strategieën om minimaal 3000+ euro commissies per maand te genereren

Incl. een compleet template om jouw links en conversie bij te houden

The Ultimate Affiliate Marketing Guide

Wat komt er aan bod?

The Ultimate Affiliate Marketing Guide is een complete gids en een echte must have wanneer je wilt starten met affiliate marketing. Zo komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

Starten met affiliate marketing
Wat is de beste tijd om te starten met affiliate marketing? Hoe werkt het? En hoeveel kan affiliate marketing opleveren?

Dé succesformule van affiliate marketing
Hoe pas je affiliate marketing succesvol toe? En wat is de succesformule?

Affiliate partnerprogramma’s
Wat zijn affiliate partnerprogramma’s? Welke affiliate partnerprogramma’s zijn er? En bij welke moet je je aanmelden?

Unieke links genereren
Per platform is het verschillend hoe je unieke links genereert. Rowena laat je in deze gids stap voor stap zien hoe je dit doet per platform, zodat je meteen aan de slag kunt om unieke links te genereren.

Het promoten van affiliate links
Hoe promoot je jouw unieke affiliate links? En wat is het verschil tussen short-term en long-term content?

Het inzetten van social media
Hoe zet je succesvol social media in voor affiliate marketing?

Blogs optimaliseren
Ontdek hoe je een goede blog schrijft en waarom blogs niet mogen missen. Rowena legt je hier stap voor stap uit hoe het werkt en waar je op moet letten.

Long-term contentstrategie
Hoe werkt long-term contentstrategie en welke kanalen zijn er? In dit onderdeel leer je alles over een Google-, YouTube- en Pinterest strategie.

Geld verdienen met e-mails
Hoe kun je affiliate marketing toepassen in e-mail marketing?

Een affiliate website maken
Wat is een affiliate website? Ontdek welke verschillende soorten websites er zijn!

Affiliate tracken
Hoe track je jouw affiliate links en hoe optimaliseer je ze?

Een template om affiliate marketing bij te houden
Zo maak je het voor jezelf overzichtelijk en kun je het snelste resultaat behalen.

Optimaliseren en bijstellen

Wat is de meerwaarde van deze gids?

Ik kan me voorstellen dat je je misschien afvraagt wat deze gids beter maakt dan alle andere informatie die je online vindt. Daarom vertel ik je ook graag waarom ik fan ben van The Ultimate Affiliate Marketing Guide.

Je kunt online héél veel informatie vinden over affiliate marketing maar wat je vaak ziet is dat er informatie gegeven wordt en vervolgens niet wordt verteld hoe je affiliate marketing precies moet aanpakken en hoe je moet beginnen.

Wat deze gids zo sterk maakt is dat alle informatie die je krijgt, verteld wordt vanuit vele jaren ervaring. Daarnaast is alle informatie gebundeld, waardoor je niet op verschillende websites naar informatie hoeft te zoeken. Alles wat je nodig hebt staat hierin. Inclusief een stappenplan, voorbeelden en screenshots. Je hoeft dus niet zelf alles nog uit te zoeken want dat heeft Rowena al voor je gedaan.

Met deze gids kun je dus direct aan de slag!

Wie is Rowena Rousseau?

Rowena Rousseau is een business consultant, gespecialiseerd in online ondernemen en marketing. Ze startte op haar negentiende een beauty blog dat binnen drie jaar uitgroeide tot een mama blog met meer dan 20.000 unieke bezoekers per maand. In 2017 startte ze haar online marketing bureau waarin ze grote multinationals in Nederland heeft mogen ondersteunen op het gebied van (online) marketing.

Rowena streeft ernaar dat zo veel mogelijk vrouwen in Nederland financiële vrijheid en onafhankelijkheid ervaren, door hen te helpen naar een succesvol en goedlopend bedrijf. Ook heeft zij een membership waarin je alle how-to’s vindt over hoe jij succesvol een online bedrijf start. Haar best-seller programma heeft al meer dan 500+ vrouwen geholpen naar een online bedrijf.

Een vliegende start maken met affiliate marketing?

Vraag dan hier The Ultimate Affiliate Marketing Guide aan en ga direct aan de slag!

Wil je het groter aanpakken en ben je benieuwd naar Rowena’s membership? Kijk dan eens op Become Financially Free waarbij je voor slechts 14,95 euro per maand geholpen wordt om je eigen online bedrijf te starten! Ben je al verder met je onderneming, dan is één van de andere abonnementen die ze aanbied, een betere keus. 

Denk jij er daarnaast over na om een online programma te creëren en kun jij vervolgens wel wat hulp gebruiken bij het technisch opzetten van je online academie? Denk hierbij aan het maken van de juiste koppelingen met een betaalsysteem zoals Mollie, de facturatie goed instellen, de content dripping inrichten en/of koppelingen met je autoresponder maken. Laat mij de techniek dan voor je uit handen nemen. Vul hier de vragenlijst in, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ik help mijn klanten dagelijks met het technisch goed instellen van hun online academie, zodat zij zich kunnen blijven focussen op de inhoud van hun online programma, de marketing en verkoop.

Wil jij meer weten over het Become Financially Free™ Membership?

Het membership is hét platform waarin jij leert om financiële vrijheid te creëren middels een online bedrijf en passief inkomen.

Rowena helpt vrouwen bij het groeien van hun (online) bedrijf en ook met passief inkomen. Want ook al draaide Rowena hoge omzetten, zij was continu klanten aan het bedienen en haar dagen stonden vol met calls en deadlines.