Service- en onderhoudscontract

Heb jij er als online ondernemer weleens bij stil gestaan hoe belangrijk je website eigenlijk is voor jouw onderneming?
En wat er gebeurt als je website eruit ligt? Kan jouw onderneming dan door draaien?

Wanneer je als online ondernemer een website of academie site hebt, is de kans groot dat dit in de basis een WordPress website of academie site is. Naast WordPress maakt de website ook gebruik van een template voor de lay-out van de website en diverse plug-ins om functionaliteiten toe te voegen.

Hiervoor is de juiste kennis belangrijk. Waarom? 

De techniek van jouw website staat namelijk niet stil. Jouw website dient bijgehouden te worden. Aan WordPress, templates en plug-ins moet namelijk voortdurend gesleuteld worden om jouw website mee te laten gaan met alle technische ontwikkelingen.
Veel updates voorkomen beveiligingslekken en wanneer je deze updates niet doet, brengt dit een groot veiligheidsrisico met zich mee.
Hackers zitten namelijk niet stil! 

Wat ik voor je uit handen kan nemen

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Service- en onderhoudscontract aanvragen

Wil je een service- en onderhoudscontract aanvragen voor je website en/of online leeromgeving?
Maak dan hieronder je keuze en bestel direct!

Service- & onderhoudscontract

Standaard

Service- & onderhoudscontract

Pro

Waarom een onderhoudscontract?

Als online ondernemer is je website je visitekaartje. Het laatste wat je dan ook wilt is dat jouw website gehackt wordt en dat belangrijke informatie en gegevens op straat komen te liggen. Daarnaast kost het laten herstellen van een gehackte website enorm veel geld. Voorkomen dat je website wordt gehackt is daarom beter dan genezen.

Wist je dat websites gemiddeld 40 keer per dag worden aangevallen door hackers ongeacht de grootte en het aantal bezoekers van de website? Hier maken hackers geen onderscheid in. Waarom ze dit doen? Om via de gehackte website spam te versturen en belangrijke informatie/klantgegevens te stelen.

Wat zijn de belangrijkste risico’s voor jou als website eigenaar?

Jouw website of academie is voor een langere tijd niet bereikbaar;

Als je gehackt wordt en er worden klantgegevens gestolen zoals telefoonnummers en e-mailadressen, dan moet hiervan aangifte worden gedaan bij Autoriteit Persoonsgegevens. Dit oneindige traject wil in alle gevallen vermijden;

Als Google merkt dat jouw website gehacked is, kom je op een soort zwarte lijst te staan waar je heel moeilijk weer vanaf komt.

Disclaimer

De werkzaamheden zijn preventief. Je maakt hiermee de kans dat je website gehackt wordt veel kleiner. Echter kan een website nooit 100% beveiligd worden. Het onderhoudscontract biedt jou de best mogelijke bescherming. 

Hulp bij problemen

Bij beide service- en onderhoudscontract opties, houdt hulp bij problemen in dat het probleem wordt opgelost als dit slechts een paar minuten werk in beslag neemt. Is het probleem groter en kost het meer tijd? Dan wordt het probleem opgelost tegen betaling achteraf waarbij een uurtarief van €61,75 excl. BTW geldt. Als er extra kosten aan verbonden zijn, wordt dit uiteraard van tevoren besproken. Er worden dus niet zomaar werkzaamheden uitgevoerd zonder overleg.

Veilige website

Om je website zo veilig mogelijk te maken wordt er beveiliging op je website geïnstalleerd. Daarnaast wordt jouw website periodiek gescand op onder andere malware, verdachte code, brute force login, misbruik door bots etc. Als dit gebeurt komt er een melding binnen die ik beoordeel. Vervolgens onderneem ik (indien nodig) actie.

Snelle website

Jouw website wordt geanalyseerd en waar nodig worden optimalisaties doorgevoerd. Er wordt altijd gestreefd naar een laadtijd van minder dan 2 seconden.

Backup

Mocht er onverhoopt toch een keer iets misgaan dan wordt dat uiteraard zo goed mogelijk hersteld. Hiervoor wordt er uit voorzorg regelmatig een back-up gemaakt van je database en bestanden. Dit is standaard één keer per week van je database en één keer per maand van alle bestanden. Deze back-up wordt vervolgens in de online opslagservice Dropbox opgeslagen (tenzij je een andere voorkeur hebt).

Spambeveiliging

Spambeveiliging werkt op het niveau van comments- en contactformulieren. Deze methode houdt gegarandeerd 99% van de spam tegen. Een captcha is dus niet nodig (dit is een techniek die ervoor zorgt dat je respondenten echte mensen zijn en geen computers).

Up- en downtime monitoring

Mocht het voorkomen dat je website uit de lucht is, dan krijg ik een seintje en kan ik direct zien wat er mis is. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat jouw website snel weer in de lucht is bij eventuele problemen.

Support en werkzaamheden

Voel je vrij om eens een korte vraag per mail te stellen als je een van de onderhoudspakketten hebt. Ik help je graag op weg. Wil je dat ik, naast de werkzaamheden van het gekozen onderhoudspakket, ook andere werkzaamheden op je website uitvoer? Dan raad ik een combinatie met mijn strippenkaart aan. Indien je interesse hebt, stuur mij dan een mailtje op kim@kimminten.nl.

Uitvoering onderhoudscontract

Het contract wordt afgesloten met Kim Minten en uitgevoerd door Charles Gaillard, teamlid en technisch WordPress-expert.

Duur en verlenging van een service- en onderhoudscontract

Een service- en onderhoudscontract wordt aangegaan voor de duur van 1 kalenderjaar en wordt automatisch jaarlijks verlengd tot wederopzegging.
Ongeveer 2 weken voordat het service- en onderhoudscontract verloopt, word je per mail geïnformeerd over het aflopen van het contractjaar.
Wil je geen verlenging van het service- en onderhoudscontract? Dan dien je mij uiterlijk 2 weken voor de einddatum van het contract per mail te informeren dat je het contract niet wilt verlengen.

Een service- en onderhoudscontract kan afgesloten worden voor elke website of academiesite. De website of academiesite hoeft dus niet per definitie door mij (Kim Minten) gebouwd te zijn.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Service- en onderhoudscontract aanvragen

Wil je een service- en onderhoudscontract aanvragen voor je website en/of online leeromgeving?
Maak dan hieronder je keuze en bestel direct!

Service- & onderhoudscontract

Standaard

Service- & onderhoudscontract

Pro