Disclaimer

De inhoud van de website, waaronder doch niet uitsluitend: de teksten, afbeeldingen, vormgeving, merken en domeinnamen, zijn het eigendom van Kim Minten en worden beschermd door auteursrechten en intellectuele of industriële eigendomsrechten die onder het toepasselijk recht bestaan. Het is niet toegestaan om de website of enig gedeelte daarvan te verveelvoudigen dan wel ter beschikking te stellen zonder mijn toestemming.

De door Kim Minten verstrekte informatie en afbeeldingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op deze website geplaatst, maar voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan. Kim Minten streeft ernaar om de website constant te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud van deze website na verloop van tijd of op het moment dat deze website geraadpleegd wordt nog steeds actueel is.

De informatie op deze website kan altijd zonder aankondiging worden gewijzigd. De bezoeker van de website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik deze website. De websites die vanuit deze website bezocht kunnen worden, zijn niet door Kim Minten ingericht en worden niet door Kim Minten gemaakt.

Kim Minten aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van deze website en de informatie (of de onmogelijkheid die te gebruiken), daaronder begrepen schade veroorzaakt door virussen of onjuistheid of onvolledigheid van informatie, informatie op of via een website waarnaar op de website verwezen wordt, of informatie van of via een website die naar een website verwijst en informatie die zonder voorafgaand overleg met ons op de website wordt geplaatst.

Affiliation disclaimer

Affiliate links

Bij affiliate links verwijs ik met een linkje naar de site waar je een bepaald product kan kopen, zoals bol.com. Soms zie je een linkje naar deze artikelen onderaan de pagina, met afbeeldingen. Mocht je zo’n product en/of dienst aanschaffen krijg dan ik een kleine commissie, omdat ik indirect reclame voor ze heb gemaakt. Je merkt hier zelf niks van. Dat wil zeggen, het product is niet duurder dan wanneer je het direct via de desbetreffende partij zou aanschaffen.

Eerlijk

Ik zal alleen producten en diensten promoten die bij mijn website passen en die ik echt leuk vind, en natuurlijk houd ik mijn reviews eerlijk.
Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met me op via kim@kimminten.nl