jouw-academie-learndash

Hi, ik ben Kim

Ik ben al meer dan 9 jaar werkzaam als technisch virtueel assistent en heb al meer dan 300 ondernemers geholpen. Van het bouwen van online trainingen tot het inrichten van
e-mailmarketingsystemen tot het digitaal toegankelijk maken van hun website en nog veel meer! 

Wil jij ook stress en tijd besparen? 

Meer vrijheid met minder moeite

Jouw dag heeft net zoals die van mij maar 24 uur en de week heeft maar 7 dagen. Allerlei randzaken zoals o.a. de techniek achter jouw e-mailmarketingsysteem of online training kosten enorm veel tijd en stress. Er sluipen foutjes in en doordat alles continu ontwikkeld wordt, loop je telkens achter de feiten aan. 

Het kan ook anders. 
Jij hoeft het niet zelf te doen. 

Door mijn jarenlange ervaring en passie voor techniek, doe ik niet alleen wat jij van mij vraagt. Ik denk mee over slimme oplossingen, adviseer over wat wel of juist niet te doen en informeer jou over nieuwe, interessante mogelijkheden van systemen. 

Ik help jou om weer meer vrijheid te ervaren in jouw bedrijf, maar ook privé. Zonder dat jij er meer moeite voor hoeft te doen. Want het denkwerk achter de techniek, het inrichten zelf en het testen, neem ik voor jou uit handen. Net zoals ik dat doe voor ondernemers zoals Simone Levie en Zarayda Groenhart. 

Altijd op zoek naar een uitdaging

In loondienst veranderde ik elke 3 jaar van baan omdat ik de uitdaging in mijn werk miste. Daarom besloot ik in 2014 om voor het ondernemerschap te kiezen. De technische kant van het online ondernemen sprak mij het meeste aan en ik bleek ook een echte ‘techie’ te zijn. 

Vanaf dat moment ben ik mijzelf altijd blijven ontwikkelen zodat ik het allerbeste resultaat aan mijn klanten kan leveren. 

De uitdaging zoek ik niet alleen in mijn eigen bedrijf op. Ik vind het heerlijk om een technische uitdaging voor een klant aan te gaan. Of dit nu gaat om een online training, e-mailmarketingsysteem, de website digitaal toegankelijk maken of een ander technisch vraagstuk. Ik bijt mij er in vast en laat niet los totdat ik tot de beste oplossing en resultaat ben gekomen. 

over-mij-kim

Spot jij nog een zachte ‘G’? 

Sinds jaar en dag woon ik samen met mijn man Hidde in Soest. Maar wist je dat mijn roots in Limburg liggen? De zachte ‘G’ is inmiddels wel verdwenen. Al hoor je hem misschien wel wanneer ik een weekend in Sevenum op bezoek ben geweest. 

Eerder sprak ik al over vrijheid en uitdaging. Als moeder van 2 jonge zoontjes weet ik inmiddels dat het een uitdaging kan zijn om meer vrijheid te creëren. Daarom ben ik naast het technisch ontzorgen van mijn klanten, begonnen met het aanbieden van Canva Business Templates die via mijn website te koop zijn. 

Zoals ik al zei. Ik ga een uitdaging niet uit de weg en denk ook graag met jou mee over hoe je meer vrijheid kan creëren. Ik neem de techniek dan graag voor mijn rekening! 

 

 

Ik ben Kim 1

Klaar om de techniek uit handen te geven?

Ben jij er klaar voor om de techniek uit handen te geven zodat jij meer tijd en vrijheid ervaart en minder stress? Zodat jouw bedrijf verder groeit, zonder dat het meer moeite kost? 

Laten we samen vrijblijvend in gesprek gaan als jij voelt dat ik de persoon ben die jou kan helpen.  

Creëer meer omzet, voorkom tijdrovend uitzoekwerk en technische rompslomp.
Laat mij je helpen met de techniek achter jouw bedrijf!

Heb je nog een andere vraag? Mail mij gerust op kim@kimminten.nl.
Ik denk graag met je mee!