jouw-academie-learndash

Hi, ik ben Kim

Ik ben sinds eind 2014 werkzaam als technisch virtueel assistent en een echte ‘techie’. Techniek ligt mij wel, zullen we maar zeggen.

Naast het werk dat ik doe ben ik ook echtgenote van Hidde en moeder van 2 jonge zoontjes.
Sinds jaar en dag woon ik in Soest, maar mijn roots liggen in Limburg.

Ik heb bewust voor het ondernemerschap gekozen omdat ik merkte dat ik in loondienst om de 3 jaar van baan veranderde omdat ik uitdaging in mijn werk miste.
Sindsdien is elke dag een uitdaging, want het leven van een zelfstandig ondernemer is nooit saai en ik houd ervan om mezelf continu te blijven ontwikkelen en het allerbeste resultaat aan mijn klanten te kunnen leveren. Eind 2014 was ik er helemaal klaar voor. Ik werkte niet meer in loondienst, mijn website was in de lucht en de eerste klanten waren een feit. Als virtueel assistent ging ik voor hen aan de slag.

Al snel ontdekte ik dat hulp bij de technische kant van het online ondernemen de grootste behoefte was van mijn doelgroep. En, niet geheel onbelangrijk, ik bleek ook een echte ‘techie’ te zijn. Techniek ligt mij wel, zullen we maar zeggen.

over-mij-kim

Waar ik dagelijks voor opsta

Wat mij dagelijks drijft in mijn werk is dat ik andere ondernemers graag stimuleer in het zoeken naar oplossingen die hen meer vrijheid geeft. Wellicht herken je het wel: je dag heeft maar 24 uur en de week maar 7 dagen, maar vaak zou je willen dat het meer is.
Er zijn zoveel mogelijkheden om dit slimmer aan te pakken. Je kunt ervoor zorgen dat je toch blijft groeien in omzet én meer vrijheid ervaart. Bundel je kennis en bied het aan in de vorm van een online programma/training! En daar kom ik om de hoek kijken met mijn expertise. En mijn passie. En met die ingrediënten bouw ik een professionele, volledig geautomatiseerde online leeromgeving voor je. Voor een professional, door een professional.

Het mooie aan mijn werk is dat ik met mijn expertise en ervaring in het ondernemerschap ook vaak een adviserende rol heb. Wat wel te doen, wat niet te doen. Omdat ik inmiddels weet wat wel en wat niet werkt. Wat er wel mogelijk is en wat niet mogelijk is.
Zie het als een toegevoegde waarde die ik bied.

Rust, vrijheid, groei & ontwikkeling

Eerder sprak ik over vrijheid. Als ondernemer heb ik mijn leven zo ingedeeld dat ik werk en moederschap prima kan combineren.
Ik weet dus precies waar jij naar zoekt!

Laten we samen in gesprek gaan als jij voelt dat ik de persoon ben die jou kan helpen aan meer rust en vrijheid, maar ook kan bijdragen aan groei en ontwikkeling van je onderneming.

Kim.

Zet jouw stap naar een volledig geautomatiseerde professionele online academie.
Creëer meer omzet, voorkom tijdrovend uitzoekwerk en technische rompslomp.
Laat mij je helpen jouw droomacademie te bouwen!

Heb je nog een andere vraag? Mail mij gerust op kim@kimminten.nl.
Ik denk graag met je mee!