jouw-academie-learndash

Een online training maken zonder je zorgen te maken over de techniek?

Als technisch VA help ik jou om een online training te maken.
Jij maakt de inhoud en ik zorg ervoor dat de online training snel en zonder stress over de techniek online staat en verkocht kan worden.

9+ jaar ervaring

50+ online trainingen gemaakt

Meer impact met een online training

Je hebt altijd op basis van uurtje-factuurtje gewerkt, maar voelt aan alles dat je:

Meer mensen wilt helpen

Meer impact wilt maken

Jouw bedrijf wilt opschalen

Of misschien heb je al een online training, maar wil je overstappen naar een ander systeem.

Het enige probleem is dat je absoluut geen zin en tijd hebt om je bezig te houden met de techniek die komt kijken bij het maken van een online training. Jij wilt je focussen op de inhoud. 

Hoe fijn zou het zijn wanneer iemand de techniek uit handen neemt zodat jouw online training zo snel mogelijk gelanceerd kan worden.

Technisch VA Opleiding Badge 2

Het bespaarde mij een hoop tijd en uitzoekwerk

“Ik heb Kim ingeschakeld voor het inrichten van mijn online academie en het maken van de verschillende koppelingen tussen de systemen. De reden was dat ik vooral niet bezig wilde zijn met technisch ‘gedoe’, waar ik weinig affiniteit mee heb, maar me wilde richten op de inhoud. Voor Kim is dit aan de orde van de dag, dus ze had het snel voor mij gefikst. Ontzettend fijn, dat bespaarde mij weer een hoop tijd en uitzoekwerk. Kim werkt snel en efficiënt en is een fijn en behulpzaam persoon om mee samen te werken. Je kunt het werk gerust aan haar uitbesteden, dan komt het zeker wel in orde.”

Leonie Backus

Gezondheidscoach Leudal

Dankzij Kim heeft ons online product het daglicht gezien

“Met 2 linkerhanden in de online e-world en dan toch een e-ondernemersavontuur aandurven? Dat is wat je met een gerust hart kunt aanvangen als je Kim naast je weet als rechterhand tech-skills en savy support bij de hele digitale achterkant En niet alleen dat, haar denk- en doorpakkracht is uitermate aangenaam werken en heeft voor ons absoluut betekent dat ons online product het daglicht heeft gezien. De geruststelling dat we Kim achter de hand weten ‘just in case’ maakt het mogelijk om over volgende stappen na te denken. Kim is een pro in haar vak!”

Liliane van Lier

SARV International

download 846x927 1

Systeem kiezen voor jouw online training

Je hebt een systeem nodig om jouw online training in te bouwen en te verkopen. Er zijn verschillende systemen waar jij jouw online training in kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan LearnDash, Huddle, Wishlish Member, Poppyz en Kajabi. Maar welk systeem past bij wat jij voor ogen hebt?

Zo heeft het ene systeem wel de mogelijkheid tot een community, terwijl een ander dat niet heeft.
Betaal je voor het ene systeem eenmalig een hoger bedrag en betaal je voor een ander systeem juist elke maand.

Wanneer jij nog geen systeem hebt (gekozen) voor jouw online training, denk ik graag met je mee.
Door mijn ervaring weet ik al snel welk systeem het meest geschikt is voor jouw online training.

Wil je graag zelf al wat meer informatie over de diverse systemen en hun voor- en nadelen?

Bespaar tijd en energie

De inhoud maken van een online training kost vaak al veel tijd en energie. Die wil je niet ook nog eens kwijt zijn aan het technisch inrichten van de online training. Toch?

Je bespaart enorm veel tijd en energie wanneer je jouw online training laat maken door een technisch VA.

Jij hoeft je namelijk geen zorgen te maken over:

E

Het systeem waarin de online training wordt gemaakt. Ik ken de systemen op mijn duimpje, waardoor het plaatsen van de inhoud van jouw online training soepel en snel verloopt;

E

Alle technische koppelingen. Denk aan koppelingen met o.a. jouw betaalsysteem, administratiesysteem en e-mailmarketingsysteem;

E

Hoe jij jouw huisstijl terug laat komen in de online training;

E

Hoe jouw klanten automatisch toegang krijgen.

Ik test het hele proces van aankoop tot het doorlopen van de online training. Daardoor weet je zeker dat alles perfect werkt.

Niet alleen fijn voor jou, maar ook voor jouw klant.
En tevreden klanten zorgen uiteindelijk voor… nog meer klanten!

over-mij-kim

Een greep uit de ondernemers die ervoor hebben gekozen om hun online training door mij te laten maken

Logo Simone Levie
Logo Academia de Holandés RD
Logo Eef
jouw-academie-kim-minten

Hoe kan ik jou als technisch VA helpen?

Er zijn verschillende manieren waarop ik jou als technisch VA kan helpen bij het maken van jouw online training.

E

Er is een optie om mij echt alles te laten doen, behalve het maken van de inhoud van de online training natuurlijk. Jij hoeft in dit geval alleen de inhoud van jouw online training aan te leveren en meer niet.

E

De andere optie is dat ik jou help met alle technische koppelingen, maar jij plaatst zelf de inhoud in de online training. Denk aan teksten, video’s, werkboeken, etc.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen naar wat precies jouw wensen zijn en welke vorm daar het beste bij past. Om die reden werk ik alleen met op maat gemaakte voorstellen. Ik kijk namelijk naar jouw wensen, de grootte van de online training(en) en de technische koppelingen die moeten worden gemaakt. De investering voor een online training start vanaf 789,- (excl. btw).

In relatief korte tijd is er iets moois uit de grond gestampt

“Met Kim werk ik nu samen sinds het begin van dit jaar. We hebben erg hard gewerkt, eerst aan de website en daarna aan de academy van Andrew Cashflow. Kim geeft heeft vanaf het begin aangegeven waar ze sterk in is. Dat is met name “de boel aan de praat krijgen”. Denk dan onder andere aan integraties van payment flows, e-mail flows voor marketing. Ook het opzetten van de academy was Kim op het lijf geschreven. En dat is nog niet alles. Ze denkt heel goed meegeeft tegengas als dat nodig is en pakt dingen snel op. In een relatief korte tijd is er iets moois uit de grond gestampt. Kim heeft zich voor mij geclassificeerd als een partner voor langdurige samenwerking.”

Andre Cossee

Cosand Products and Services

Haar schat aan ervaring en diepgaande kennis van haar vakgebied zijn indrukwekkend en dragen aanzienlijk bij aan ons succes.

“Ik heb het genoegen Kim al een aantal jaren te kennen, en gedurende de laatste twee jaar hebben we online samengewerkt aan het creëren van online leeromgevingen. Mijn ervaring met Kim is zonder meer bijzonder prettig en ontspannen. Ik kan altijd volledig op Kim vertrouwen, en haar aandacht voor detail is werkelijk bewonderenswaardig. Ze is een van die
zeldzame individuen die altijd bereid is om een stapje extra te zetten, zowel voor mij als voor onze klanten.

Als collega zou ik Kim omschrijven als buitengewoon gezellig en zeer precies in haar werk. Ik ben zeer tevreden en oprecht dankbaar dat we de gelegenheid hebben om samen te werken. Kim is een waardevolle aanvulling op ons bedrijf en mijn professionele netwerk. “

Esmée van Loon

Van Loon & Levie B.V.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe lang duurt het voordat mijn online training online staat?

Als we samen aan de slag gaan met jouw online training, spreken we altijd een datum af waarop de online training klaar moet zijn. Hoe snel dat is, hangt van meerdere dingen af. Is de inhoud van de online training bijvoorbeeld al helemaal klaar? Is er al uitgedacht hoe de online training vormgegeven moet worden? Is de huisstijl al bekend? Vaak kan, indien de inhoud al klaar is, de online training binnen 2 weken klaar staan.

Waarom werk je met een vanaf prijs en geen vaste prijzen?

Elk voorstel wordt op maat gemaakt omdat iedereen andere wensen heeft. Zo wil de één alles van A tot Z uitbesteden, terwijl de ander alleen de technische koppelingen goed wilt laten zetten. En zo heeft de één een online training met bijvoorbeeld 5 modules en 10 video’s en de ander 15 modules en 30 video’s. Daarom kijk ik graag persoonlijk met jou mee naar de wensen, behoefte en grootte van de online training(en).

Welke ondersteuning krijg ik tijdens het maken van de online training?

Het is afhankelijk van welke optie je kiest. Stel dat je jouw online training van A tot Z wilt laten maken, dan regel ik alles voor je. Aan het einde krijg je nog een paar video’s zodat je ook zelf weet hoe je bijvoorbeeld een les wijzigt of toevoegt. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor support wanneer je bijvoorbeeld de inhoud zelf in de online training zet.

Met welke systemen voor online trainingen werk je?

Ik werk met veel verschillende systemen zoals Huddle, LearnDash, Wishlist Member, Kajabi, Poppyz en SYSPlatform. Staat het systeem waar jij jouw online training in wilt maken er niet bij? Neem contact op via kim@kimminten.nl en geef aan met welk systeem jij werkt. Ik geef dan aan of het voor mij mogelijk is om hier een online training in te maken of niet.

Kan ik eventuele licenties voor systemen bij jou afnemen?

Ja dat is mogelijk. Je kunt een aantal licenties via mij afnemen. Voor meer informatie hierover kun je mailen naar kim@kimminten.nl. We kunnen dit ook bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik heb een andere vraag

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact op.

Ik ben heel blij dat Kim mij geholpen heeft met het opzetten van mijn online academie. Door het samen met Kim te doen had ik er vanaf moment 1 vertrouwen in dat het een succes zou gaan worden. De communicatie verliep snel en gemakkelijk. Kim is altijd super duidelijk en transparant, wat voor mij heel prettig was! Daarbij bezit ze enorm veel kennis over verschillende systemen en kon ze goed onderbouwen welke geschikt was bij welke wensen. Ik heb Kim al aanbevolen bij een kennis en zou dat zo weer doen als er iemand een zelfde soort hulpvraag als ik heeft. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking Kim! 

Vivian Meijer

PositivEating