jouw-academie-learndash

Business Canva Templates

Wil jij niet langer zelf prutsen in Canva of andere ontwerpprogramma’s? Met de Business Canva Templates creëer je zonder Canva Pro account makkelijk en snel originele en professionele documenten in jouw huisstijl.

Business Canva Templates zijn eenvoudig aan te passen

De Business Canva Templates zijn eenvoudig aan te passen aan jouw huisstijl. Het enige wat jij hoeft te doen naast de inhoud erin zetten, is:

  • Het lettertype wijzigen
  • De kleuren aanpassen

En het mooie is… Dat kun je doen met 1 klik op de knop. Oké, 2 klikken. Want je wilt het lettertype en de kleuren aanpassen.

Wist je trouwens dat deze Business Canva Templates niet terug te vinden zijn in Canva?

Werkboek/E-book templates

Template: Werkboek/E-book #1

Met dit template kun je 1 of meerdere werkboeken en e-books creëren door de verschillende opties voor covers, welkomstwoord, inhoud, etc. Er zijn maar liefst 150 pagina’s om uit te kiezen. Voeg jouw teksten en foto’s toe, verander in één keer alle lettertypes en kleuren in die van jouw huisstijl en je bent klaar!

Untitled design
Gifje werkboek 2

Template: Werkboek/E-book #2

De stijl is net wat anders dan bij #1, maar ook bij dit template kun je kiezen uit maar liefst 150 pagina’s voor jouw werkboek of e-book. Voeg jouw teksten en foto’s toe, verander in één keer alle lettertypes en kleuren in die van jouw huisstijl en je bent klaar!

Hoe werkt het?

01: Kies je template(s)

Koop je een Template of een Template bundel, dan krijg je direct na aankoop toegang tot deze unieke Business Canva Template(s). Dit zijn templates die je niet kunt terugvinden in Canva omdat ze zelf worden gemaakt. De templates worden gedeeld in het juiste formaat.

02: Pas de template(s) aan

Voorzie de template(s) van je eigen kleuren, lettertypes en afbeeldingen.

03: Download jouw ontwerp

Ben je helemaal tevreden met hoe het eruit ziet? Dan download je jouw unieke, professionele ontwerp. Je kunt dit direct inzetten. De templates kun je zo vaak gebruiken als je zelf wilt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom kiezen voor deze Business Canva Templates in plaats van die van Canva zelf?

Alle templates staan al in het goede formaat. Dat is in Canva niet altijd het geval. Daarnaast zijn de templates in Canva het vaak net niet en is er zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met deze templates zorg je voor een stevige basis en krijg je meer structuur en rust in je Branding & Designs.

Heb ik Canva Pro nodig?

Nee, je hebt geen Canva Pro nodig. Er zitten wel voordelen aan het worden van Canva Pro, maar het is dus niet noodzakelijk voor deze Business Canva Templates.

Hoe lang heb ik toegang tot de template(s)?

Je hebt levenslang toegang tot de templates. Je kunt ze nu dus direct gebruiken of op een later moment. De templates kunnen dus ook meerdere keren hergebruikt worden. Wel zo makkelijk!

Heb ik ervaring in Canva nodig voor deze templates?

Je hebt geen ervaring nodig. Het spreekt voor zich hoe je de templates kunt aanpassen. En kom je er toch niet uit, stuur mij dan een e-mail; dan help ik je op weg.