jouw-academie-learndash

WordPress onderhoud voor een veilige en snellere website

Een WordPress website moet altijd onderhouden worden om de veiligheid en de snelheid van de website zo goed mogelijk te houden. Hier is tijd en technische kennis voor nodig. Ik help je graag met het onderhoud aan jouw WordPress website.

9+ jaar ervaring

50+ aantal websites in onderhoud

Een goed onderhouden website is belangrijk voor jouw bedrijf

Heb jij er als online ondernemer weleens bij stil gestaan hoe belangrijk jouw website is voor jouw bedrijf?
Ik zie nog regelmatig websites die:

Erg traag zijn waardoor websitebezoekers sneller afhaken en niet overgaan tot de gewenste actie;

Er soms meerdere keren uit liggen waardoor de website niet eens te bezoeken is. Hierdoor loop je inkomsten mis.

Ook spreek ik vaker ondernemers die:

Gehackt zijn doordat de WordPress website niet goed genoeg beveiligd was of doordat plug-ins niet up to date waren;

Door een technische fout hun template voor de website overhoop hebben gehaald. Ze hebben geen back-up waardoor de website opnieuw gebouwd moet worden. Dat kost tijd, geld en frustratie.

Wist je dat websites gemiddeld 40 keer per dag worden aangevallen door hackers?

Het maakt niet uit hoe groot jouw website is of hoeveel websitebezoekers je hebt.
Hun enige doel is om via de gehackte website spam te versturen en belangrijke informatie en klantgegevens te stelen.

Wanneer jij jouw WordPress website goed laat onderhouden, dan: 

Is jouw website zo snel als mogelijk, waardoor je daar geen websitebezoekers op verliest.
De kans dat ze een aankoop doen of een kennismakingsgesprek inplannen is groter;

Is jouw website altijd bereikbaar. Wanneer jouw website er toch uit ligt, wordt dit zo snel mogelijk opgelost. Zo verlies je geen klanten;

Is er altijd een back-up beschikbaar, waardoor je bij een (technische) fout niet de hele website opnieuw hoeft te bouwen;

Wordt jouw website niet gehackt, waardoor jouw gegevens en die van eventuele klanten niet op straat liggen. Ook komt jouw positie in Google niet in gevaar. Gehackte websites komen namelijk op een zwarte lijst en het is moeilijk om daar vanaf te komen.

“Ik had vooraf geen enkele twijfel. Het zat gelijk al goed. Kim levert snel en mailt supersnel terug. Ze is gewoon een topper! Je kan Kim zonder aarzelen vertrouwen. Ga naar Kim Minten! She will fix it!”

Nadiéne Sandhora

Whats Cooking Course

WordPress website onderhoud in een notendop

Misschien klinkt het wat ongrijpbaar, website onderhoud. Je ziet er aan de voorkant namelijk weinig tot niets van, behalve dat de website sneller is en nooit offline is. Aan de achterkant valt je waarschijnlijk minimaal één ding op.

Log maar eens in op jouw WordPress website. Wat zie je dan?

Grote kans dat je minimaal één, maar waarschijnlijk meerdere meldingen ziet over updates van plug-ins en misschien zelfs een nieuwe versie van WordPress die geïnstalleerd moet worden.

Digitale toegankelijkheid

Veel ondernemers negeren deze meldingen en updaten niets. Dat brengt een beveiligingsrisico met zich mee en de kans om gehackt te worden, wordt hierdoor groter.

De ondernemers die de meldingen niet negeren, lopen er regelmatig tegenaan dat een update die ze uitvoeren opeens iets aan de voorkant wijzigt of dat een plug-in niet meer werkt.

Hier gaat vaak veel tijd, energie en frustratie in zitten.

Dat is duidelijk een teken dat je dit onderdeel van je bedrijf mag loslaten.

Een WordPress website service- en onderhoudscontract

Een service- en onderhoudscontract voor jouw WordPress website bestaat uit een aantal onderdelen:

Veilige website
Updates
Back-up
Optimalisatie
Rapportage

Jouw website/webshop/online academie wordt actief beschermd. Helaas zijn er geen makkelijkere woorden voor, maar firewalls en malwaredetectie zijn slechts 2 manieren waarop jouw website/webshop/online academie wordt beschermd. Ik zorg er o.a. hiermee voor dat jouw website/webshop/online academie altijd veilig is. Kleine disclaimer: de werkzaamheden zijn preventief. De kans dat je gehackt wordt is dus veel kleiner. Echter kan een website nooit 100% beschermd worden tegen hackers. Het onderhoudscontract biedt jou de best mogelijke bescherming.

Ik voer WordPress thema´s en plug-in updates wekelijks uit. Wanneer er een veiligheidsupdate uitkomt, wordt die dezelfde dag nog bijgewerkt. Na het uitvoeren van de updates controleer ik of alles op jouw website het nog goed doet en er goed uitziet. Dit wordt handmatig gecontroleerd zodat ik zeker weet dat er door de update geen problemen zijn ontstaan.

Er wordt dagelijks een back-up gemaakt. Die wordt veilig off-site opgeslagen. Deze onafhankelijke, externe opslag betekent ook dat je back-ups altijd beschikbaar zijn. Zelfs als de server van de website uitvalt.

Elke nieuwe website wordt bij de start van het service- en onderhoudscontract geoptimaliseerd voor snelheid. Wanneer je aanpassingen doet op jouw website, wordt er automatisch voor gezorgd dat dit ook geoptimaliseerd wordt. Zo blijft jouw website zo snel mogelijk.

Met een maandelijkse rapportage krijg je inzicht in de werkzaamheden die voor de website zijn uitgevoerd. Zo kun je zien welke plug-ins er actief (en bijgewerkt) zijn, vind je er informatie over thema’s en de meest recente WordPress versie.

Snel en vakkundig

“Ik weet als online marketeer hoe belangrijk het is dat een website snel en veilig is. Mijn online training die ook door Kim is gebouwd, draaide op WordPress. Voor mij is het belangrijk dat deelnemers een zo goed mogelijke ervaring hebben en alles aan de achterkant goed en soepel verloopt. Aangezien ik hier geen verstand van heb, heeft Kim de onderhoud voor mijn WordPress website gedaan. Ik ben superblij met de goede en snelle service waardoor mijn website zo snel en veilig als mogelijk is. Ik vind het prettig dat er een rapportage wordt verstuurd zodat ik weet welke updates er zijn doorgevoerd. En als ik vragen heb dan reageert Kim snel en vakkundig. ”

Marlou Minten

Your Marketing Minds

Wat ik voor je uit handen kan nemen

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Extra opties

Emergency Plusmodule

+ 22,50 per maand

Ik pak in de weekenden en buiten kantooruren spoedzaken op.

Backup Plusmodule

+ 22,50 per maand

Er worden 4 back-ups per dag gemaakt.

Snelheid Plusmodule

+ 22,50 per maand

Jouw website wordt doorlopend zo snel als mogelijk gemaakt met maatwerk.

Deze opties kun je toevoegen na het kiezen voor een basis of pro pakket.

Duur- en verlenging van service- en onderhoudsabonnementen

Service- en onderhoudsabonnementen worden afgesloten voor minimaal 6 maanden. Daarna kun je het per maand opzeggen. Opzeggen gaat makkelijk en snel door een mail te sturen naar kim@kimminten.nl.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk pakket is geschikt voor mij?

Wanneer je een gewone website hebt, is het Basis pakket een goede start.

Heb je een webshop, online academie of andere website waarbij je gebruikers actief zijn na het inloggen op hun account? Kies dan voor het Pro pakket.

Wil je verzekerd zijn van spoedhulp en extra beveiliging? Neem dan de Plusmodule er extra bij. Zo weet je zeker dat je goed zit. De plusmodule is in tijdens het bestelproces optioneel bij te bestellen.

Mijn website/online academie is door iemand anders gemaakt. Is dat een probleem?

Nee, dat is geen probleem. Van te voren nemen we je website onder de loep en zorgen we ervoor dat alles helemaal in orde is.

Wat gebeurt er als mijn website wordt gehackt of niet goed functioneert?

Je website wordt 24/7 in de gaten gehouden. Mocht er iets gebeuren, dan wordt dat zo snel mogelijk opgepakt.

Ik kan geen garantie geven dat je website nooit gehackt wordt, maar er wordt alles aan gedaan om dit te voorkomen. Hiervoor worden o.a. diverse premium softwaretools voor ingezet.

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het opschonen van een gehackte website.

Kan ik op elk moment opzeggen?

Onderhoudsabonnementen sluit je af voor minimaal 6 maanden. Daarna kun je het per factuurperiode
opzeggen. Wanneer ik geen opzegging ontvang, wordt de overeenkomst stilzwijgend verlengd.

Je kunt opzeggen door een mail te sturen naar kim@kimminten.nl en ik zal de betaling en de werkzaamheden stopzetten. Je ontvangt geen restitutie over de laatste factuur.

Daarnaast worden eventuele plugins en software die met het onderhoud te maken hebben verwijderd.

Ik wil graag korting want ik vind het te duur, kan dat?

Nee, helaas. Ik bied al een hele goede prijs aan voor wat allemaal in het service- en onderhoudspakket zit. Normaal gesproken moet je hier meerdere experts voor inschakelen die allemaal geld kosten. Of je moet alles zelf beheren en bekostigen. Dat kost veel tijd, geld en frustratie.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Wanneer we samen aan de slag gaan, betaal je eenmalig via Ideal. Daarna wordt maandelijks het bedrag automatisch geïncasseerd tot wederopzegging.

    Mijn vraag staat er niet bij.

    Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt? Neem contact op via de contactpagina of stuur mij een e-mail op: kim@kimminten.nl.