7 Must-Do’s voor WordPress website onderhoud

7 Must-Do’s voor WordPress website onderhoud

Voor een veilige en snelle website die zorgt voor minder stress en meer klanten.

Verlies jouw website niet aan hackers

Tegenwoordig lees je er steeds vaker over: websites die gehackt worden. Misschien denk je dat dit alleen bij grote bedrijven gebeurd, maar helaas… Hackers maakt het echt niet uit of jij een eenmanszaak of een BV hebt. Ze kijken ook niet naar jouw omzet. Ze hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk websites hacken. Soms voor het geld, soms om misbruik te maken van jouw website.

Door jouw WordPress website goed te (laten) onderhouden, verklein je de kans dat je gehackt wordt en jouw website kwijtraakt.

Vraag nu mijn gratis 7 Must-Do’s aan voor WordPress website onderhoud zodat jij precies weet wat je kan doen om dit te voorkomen. Bijkomend voordeel: jouw website wordt ook nog eens sneller waardoor de kans dat iemand iets koopt of een kennismakingsgesprek aanvraagt, groter is.

Na het lezen van de 7 Must-Do’s weet je:

E

Wat een goed onderhouden WordPress website jou oplevert

E

Hoe je de kans verkleint dat je gehackt wordt

E

Welke plug-in je kunt gebruiken voor o.a. back-ups van jouw website

E

Wat je allemaal moet updaten en waar je op moet letten

E

Hoe je jouw website sneller kunt maken

e-book

Vul je gegevens in en ontvang het e-book direct in je mailbox!

e-book

Hi, ik ben Kim

Een enthousiaste en gedreven ondernemer met Limburgse roots. Inmiddels ben ik al jarenlang een ingeburgerde Soestenaar. Eind 2014 nam ik de stap naar het ondernemerschap en al snel ontdekte ik een echte ‘technerd’ te zijn. Vanaf dat moment heb ik al meer dan 300 ondernemers geholpen met o.a. de techniek rondom hun website, e-mailmarketing, online trainingen en digitale toegankelijkheid.