Huddle: 9 voordelen van deze online leeromgeving

Huddle is de perfecte online leeromgeving voor ondernemers die willen starten met het verkopen van online trainingen of kleine producten of die al een leeromgeving hebben, maar op zoek zijn naar een beter alternatief. Huddle heeft maar liefst 3.200+ ledenomgevingen live staan en die zijn in totaal goed voor 2.6 miljoen+ leden. 

In dit artikel vertel ik je uitgebreid over 9 voordelen van Huddlle als online leeromgeving. Ontdek alle voordelen of klik op één van de voordelen in de inhoudsopgaave waar je meer over wilt weten.

Geen technische kennis nodig voor Huddle 

Voor veel online leeromgevingen heb je technische kennis nodig om jouw online training erin te zetten. Bij Huddle is dat niet het geval. Doordat alles heel erg visueel is ingesteld, kun je zelfs zonder technische kennis een online training bouwen in Huddle. 
Ook jouw klanten weten makkelijk de weg te vinden in Huddle doordat er heel goed over het design is nagedacht. 

Werk met verschillende toegangsniveaus 

Wanneer je 1 online training hebt, is dit niet van toepassing op jou. Maar stel dat jij meerdere online trainingen of producten wilt aanbieden, dan stel je in Huddle in wie toegang krijgt tot welke online trainingen of producten. Het voordeel is dat iemand die niet alle toegang heeft, wel de andere online trainingen en producten ziet staan. Wanneer zij hierop klikken, kun je een salespage laten zien zodat ze alsnog die toegang kunnen kopen. Hiermee vergroot je op een eenvoudige manier de klantwaarde.

Laat lessen stap voor stap vrijkomen in Huddle

Wil je dat klanten niet direct toegang krijgen tot de hele training, maar juist stap voor stap? Dan kun je in Huddle instellen dat er steeds na een bepaalde periode een les wordt vrijgegeven of dat een les wordt vrijgegeven wanneer de les daarvoor is afgerond. 
Op deze manier begeleid je klanten op een hele fijne manier door jouw online training. 

Maak gebruik van quizzen/toetsen en certificaten

Wil je de kennis van jouw klanten toetsen? Dat kan ook met Huddle op verschillende momenten in jouw training. Je kunt kiezen voor multiple choice, goed of fout of open vragen. Wanneer je ‘met rating’ inschakelt in de instellingen, dan werkt de quiz met scores en kan iemand slagen of zakken. 
Je kunt er zelfs voor kiezen om een bepaalde tijd in te stellen waarbinnen ze de quiz moeten afronden. Het leuke is dat jij de statistieken kunt inzien van iedereen die de quiz heeft ingevuld. 

Heeft iemand een quiz succesvol afgerond, dan kun je automatisch een certificaat toesturen. Een certificaat kan ook toegestuurd worden wanneer iemand een online training volledig heeft afgerond. 

Maak fans van je klanten met de community

Huddle is één van de weinige online leeromgevingen met community binnen hetzelfde platform. Door jouw online leeromgeving interactief te maken creëer je meer betrokkenheid en zorg je voor een positieve ervaring voor jouw klanten. Je kunt een algemeen bord aanmaken waar iedereen toegang tot heeft en zich bijvoorbeeld kan voorstellen, maar je kan ook borden aanmaken op basis van de verschillende toegangsniveaus. 

Gamification technieken voor meer interactie

Huddle heeft diverse gamification technieken ingebouwd die zorgen voor meer interactie. Meer interactie betekent dat klanten meer betrokken zijn en dus echt fan worden waardoor ze iedereen vertellen over jouw online training. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat iemand een bepaald aantal punten krijgt voor het invullen van zijn profiel, voor het geven van likes en reacties en je kunt challenges organiseren. Koppel hier een leuke winactie aan vast en mensen zijn nog meer bereid om hun best te doen voor de challenge.

Leden kunnen eigen groepen aanmaken

Een sterke en succesvolle community runt zichzelf. Je kunt leden de optie geven om zelf ook groepen (kanalen) te starten over specifieke gespreksonderwerpen. Er kan gekozen worden tussen openbare of besloten groepen en er kan een FAQ, huisregels en bijlagen aan toegevoegd worden. Specifieke topics zorgen voor meer interactie en dus ook weer meer betrokkenheid. 

Voer privégesprekken met (andere) leden

Je kunt in Huddle makkelijk 1:1 gesprekken voeren met leden. Dit is perfect voor wat diepergaande discussies, het delen van exclusieve informatie of het geven van persoonlijke feedback. Stel dat jij naast jouw online training ook nog een 1-op-1 traject aanbiedt, dan kan dit ook een mooie kans zijn om een upsell te doen. Leden zelf kunnen ook met elkaar chatten als ze dat willen. Wil je liever niet dat de chatfunctie aan staat? Dan is er de optie om de chatfunctie uit te zetten.  

Huddle app 

Voor klanten is het fijn wanneer zij niet alleen kunnen inloggen op hun computer, maar ook via hun telefoon. Om die reden is de Huddle app ontwikkeld zodat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is. Je biedt klanten hierdoor de beste ervaring, zowel op hun computer als telefoon of tablet. 

Huddle 14 dagen gratis proberen

Wil je deze voordelen allemaal zelf eens bekijken in Huddle? Via deze link kun je Huddle 14 dagen gratis proberen. Je moet wel een abonnement kiezen, maar kunt als je niet tevreden bent, binnen 14 dagen jouw abonnement stopzetten. Er wordt dan geen geld van jouw rekening afgeschreven. Op deze manier kun je even proeven of Huddle wat voor jou is. 

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van Huddle of het maken van de diverse koppelingen met andere systemen? Plan hier een vrijblijvende kennismaking in. Dan bespreken we of jij alle techniek wilt uitbesteden of bijvoorbeeld alleen het maken van de koppelingen.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *